Σύστημα Martingale στο στοίχημα

Σύστημα Martingale στο στοίχημαΣου αρέσει το άρθρο; κάνετε

Το σύστημα Martingale είναι το πιο απλό στη χρήση του, αλλά και το πιο επικίνδυνο από όλα τα συστήματα που κατά καιρούς ακολουθήσει (ή σκέφτονται να ακολουθήσουν) παίκτες. Στην Ελλάδα είναι επίσης γνωστό ως “σύστημα διπλασιασμού”, αλλά στο εξωτερικό είναι το όνομα αυτού που το δημιούργησε.

Ο χένρι Martingale είναι ένας μεγάλος παίκτης στη ρουλέτα στα τέλη του 18ου αιώνα, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας στο αναζήτηση για να βρείτε ένα σύστημα με το οποίο θα είστε πάντα να βγει νικητής και κατέληξε με αυτό.

Το σύστημα του διπλού είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα και να γνωρίζετε σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, τότε την επόμενη φορά που θα επιμένουν για την επιλογή σας, διπλασιάζοντας την αξία του. Κάνετε το ίδιο μετά από κάθε χαμένη επιλογή, μέχρι να υπάρξει νικητής. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι από το αρχικό στοίχημα.

Η γενικότερη φιλοσοφία του συστήματος Martingale με μια νίκη που μπορεί να καλύψει τις απώλειες από όλες τις προηγούμενες απώλειες συν τα κέρδη που ισχυρίστηκε αν κερδίσει το αρχικό στοίχημα.

Υπάρχουν, φυσικά, τρεις βασικές προϋποθέσεις για την ορθή εφαρμογή των συστημάτων Martingale:

Η επιστροφή που θα διεκδικήσετε είναι τουλάχιστον 2.00

Διπλασιάζεις το ποσό που στοιχηματίζεις. Έτσι, στην περιγραφή, αν οι πιθανότητες και οι πιθανότητες ταιριάζουν είναι ακριβείς, έχετε 50% για να κερδίσει.

Η επιστροφή που θα διεκδικήσετε είναι τουλάχιστον 2.00Το σύστημα Martingale δεν λειτουργεί καλά σε αποδόσεις κάτω από 2.00, γιατί αν υπάρχει οποιαδήποτε P.Αλλάχ. τέσσερις συνεχόμενες απώλειες και στο 5ο παιχνίδι με τις πιθανότητες 1,60 και νίκη, τότε το συνολικό κέρδος δεν θα καλύψει καν το ποσό που χάνετε με τις προηγούμενες απώλειες σας.

Επίσης, με απόδοση μεγαλύτερη από 2,00 νίκες μπορεί να είναι πολλαπλάσια, αλλά η (πάντα θεωρητική) πιθανότητα εμφάνισης της επιλογής είναι μικρότερη από 50%. Έτσι, χρειάζεται πολλή υπομονή και μια ισχυρή τσάντα για να” βγούμε από ” το σύστημα.

Στοίχημα σε ένα στοίχημα διπλής επιλογής

Έτσι, over/under, goal/no goal, ή ακόμα και ότι νικητής του αγώνα, αρκεί να είναι με το ασιατικό χάντικαπ, δηλαδή, υπάρχουν δύο επιλογές, και ως εκ τούτου η θεωρητική πιθανότητα της εμφάνισης κάθε επιλογή θα είναι 50%.

Φυσικά, κανείς δεν σου απαγορεύει να το με το σύστημα Martingale και το στοίχημα για το τριπλό καταφύγια, και το γνωστό σε μας, 1X2, παρ ‘ όλα αυτά, υπάρχει η θεωρητική πιθανότητα είναι 33,3% και έτσι ο παίκτης ποντάρει εναντίον του αριθμού.

Να έχεις μια “επιμονή” σε μια συγκεκριμένη επιλογή

Martingale προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη στατιστική πιθανότητα της εναλλασσόμενης μαύρο και κόκκινο στη ρουλέτα. Χρησιμοποίησε το σύστημά του ποντάροντας συνεχώς στο ίδιο χρώμα( μαύρο), με τη λογική ότι είναι αδύνατο να συνεχίσει να έρχεται κόκκινο. Θεωρητικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Martingale και για τις επιλογές που θέλεις, αλλά αν αλλάζουν συνεχώς ομάδες, το σπίτι για τους επισκέπτες, ή ακόμα και ένα σημείο, ή μια ειδική κάρτα στην ουσία, θα πρέπει να παίζει τυχαία, δεν χρησιμοποιεί κανένα σύστημα Martingale.

Επίσης, στη ρουλέτα Ο παίκτης επιλέγει ένα συγκεκριμένο χρώμα και το στοίχημα για τους συνεχόμενες συμμετοχές με τον διπλασιασμό του ποσού με κάθε ήττα, τόσο το ποδοσφαιρικό στοίχημα, οι παίκτες πρέπει να θέσει μια συγκεκριμένη επιλογή και το στοίχημα για εντελώς διαδοχικές καταστάσεις.

Πώς λειτουργεί το σύστημα Martingale;

Ας δώσουμε ένα απλό παράδειγμα:

Ξεκινάμε με $ 10 στοίχημα. Αν νικήσουμε, τότε ο Μαρτινγκέιλ δεν έχει λόγο να υπάρχει. Επανεκκίνηση με το πρώτο στοίχημα, το δεύτερο θα είναι επίσης 10. Σε περίπτωση απώλειας, το δεύτερο στοίχημα θα είναι 20. Σε περίπτωση νέας απώλειας, το στοίχημα θα αυξηθεί στο διπλάσιο του τελευταίου στοιχήματος, δηλαδή.40. Φυσικά, ανά πάσα στιγμή κερδίζουμε το σύστημα Martingale “επαναφέρει” και το επόμενο στοίχημα είναι το πρωτότυπο, δηλαδή, 10 ευρώ.

Το όριο στοιχήματος στο Matingale

Θεωρητικά, το σύστημα Martingale μπορεί να συνεχιστεί για πάντα εφ ‘ όσον υπάρχουν συνεχιζόμενες απώλειες. Δηλαδή, αν και υπάρχουν 10 ή 15 χαμένες επιλογές, ο παίκτης “οφείλει” στην 16η φορά που παίζει στο διπλάσιο του ποσού. Φυσικά, αυτό δεν είναι απολύτως καμία περίπτωση, αν ένα άτομο θα επιχειρήσει ή όχι (και, φυσικά, έχει την οικονομική ικανότητα μπορεί να χάσει μια περιουσία σε όλα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εμπειρία των παικτών που χρησιμοποιούν το σύστημα Martingale έχει θέσει ένα αυθαίρετο, αλλά εφικτό, όριο 8 απωλειών. Τι σημαίνει αυτό; ότι ο παίκτης πριν αρχίσει να ασχολείται με αυτό το σύστημα πρέπει, πριν από τον υπολογισμό του αρχικού στοιχήματος του, να αποφασίσει αν θα “σταθεί” για να χάσει οκτώ διπλά από αυτές τις τιμές.

Αν Π. Αλλάχ. το αρχικό ποντάρισμα 10 ευρώ, τότε είναι η δεύτερη €για το τρίτο 20 €40, και το τέταρτο €80, και το πέμπτο στα 160 ευρώ, και η έκτη €320, το έβδομο €640 και το τέταρτο €1.280. Συνολικά, το ποσό που θα πρέπει να είναι διαθέσιμο ως “οινοποιείο” είναι 2.550. Κατανοούμε ότι ακόμη και το αρχικό “μικρό” ποσό των 10 ευρώ απαιτεί ένα πολύ μεγάλο “κελάρι” για να καλύψει την πιθανότητα συνεχούς αποτυχίας.

Πλεονεκτήματα του Matingale

Αυτό είναι ένα πολύ απλό να κάνει χρήση του συστήματος, το οποίο μπορεί εύκολα και χωρίς επιπλοκές, ακόμη και από έναν αρχάριο παίκτη.

Πλεονεκτήματα του MatingaleΕκμεταλλευόμενοι τις Στατιστικές, ο παίκτης έχει 50% ποσοστό επιτυχίας ανά στοίχημα, το οποίο είναι αβέβαιο, όταν τυχαία στοιχημάτων P Αλλάχ. ο αγώνας κέρδισε.

Ένα martingale μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα στις ημέρες όπου υπάρχουν πολλοί αγώνες και αγώνες κατά τη διάρκεια της 24ωρης περιόδου, έτσι ώστε να πληρώνουν διαδοχικά στοιχήματα.

Το σύστημα αυτό συνιστάται για υψηλούς κυλίνδρους, με σημαντική οικονομική επιφάνεια και μπορεί να “αντέξει” συνεχόμενες απώλειες. Εάν οι προβλέψεις τους είναι λογικές και η επιλογή τους δεν είναι απόλυτα σωστή, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να έχουν πολλές διαδοχικές ήττες, και το σύστημα θα πληρώσει μακριά.

Οι Τάιμς Της Νέας Υόρκης.

Η θεωρητική ευκολία του μαρτινγκέιλ είναι το ισχυρότερο μειονέκτημα του. Ο παίκτης συνήθως ξεκινά με ενθουσιασμό, με ένα αρχικό στοίχημα μεγαλύτερη από την “αρκούδα” οικονομικά και ως εκ τούτου δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει με το Martingale σε περίπτωση που το p είναι.Χ. πέντε συνεχόμενες απώλειες. Θα επηρεαστεί ψυχολογικά από την αρνητική ατέλειες, και, συχνά, είτε αφήνει το σύστημα με το κέντρο (και, συνεπώς, η πιθανότητα του να πάρει μια απόδοση του κεφαλαίου, ή να καταφύγουν σε βιαστικές επιλογές, απλά για να σπάσει η γκίνια. Το οποίο, φυσικά, του φέρνει χειρότερα αποτελέσματα.

Το σύστημα προορίζεται κυρίως να καλύψει το κεφάλαιο που παρέχεται από τον παίκτη στο προηγουμένως χαμένο στοίχημά του, μαζί με μια μικρή νίκη, όχι να ανταμείψει θετική ράβδωση. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε ένα αρχικό στοίχημα €10, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αποδόσεις του 2.00 για να κερδίσει την τέταρτη συνεχόμενη φορά, και το καθαρό εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα €40 (4X€10).

Σε περίπτωση διαδοχικών απωλειών μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα στο ποντάρισμά σας. Αυτό δεν είναι ένα οριστικό P.Allah. 1.280, ακόμη και με το λογαριασμό σας το βάθρο θα δεχτεί ένα όγδοο ενιαίο αποδεκτό στοίχημα. Φυσικά εξαρτάται από τον αγώνα που θα επιλέξετε. Αν είναι από το δημοφιλές πρωτάθλημα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κλπ.) πολλές πλατφόρμες τους καλύπτουν. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αυνανίζεσαι;

 

Προηγούμενο άρθροBetrebels Αξιολόγηση
Επόμενο άρθροChampionsbet Αξιολόγηση

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...