Σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα

Σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημαΟι περισσότεροι παίκτες στοίχημα με απόδοση ιστοσελίδες σύγκρισης σε δύο περιπτώσεις: όταν θέλετε να ανοίξετε ένα λογαριασμό σε μια πλατφόρμα (είναι εντελώς νέο, ή θέλουν να πειραματιστούν) και “έλεγχος”, η οποία είναι διαθέσιμη στη χώρα τους έχει καλές πιθανότητες το άθλημα ή το πρωτάθλημα που τους ενδιαφέρει. Όταν έχουν ήδη λογαριασμούς σε πολλές πλατφόρμες, και αντί να ψάχνουν έναν-έναν τους ιστοσελίδες για την καλύτερη απόδοση του αγώνα που θέλετε να στοιχηματίσετε, προτιμούν να δείτε το συγκεντρωτικό πίνακα.

Αυτές οι λειτουργίες είναι απαραίτητες για τη λήψη μιας απόφασης σχετικά με την πλατφόρμα εμπιστοσύνης. Ωστόσο, η σύγκριση των αποδόσεων είναι πολύ πιο περίπλοκη. Επαγγελματίες παίκτες χρήση σύγκριση των επιδόσεων sites με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους αρχάριους, σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πύλη Αποδόσεων: Τι πρέπει να αναζητήσουμε στη σύγκριση των αποδόσεων

Τι κάνουν ακριβώς, τι αντλούν από τα συμπεράσματα, όχι για το προφανές (P.Αλλάχ. η πλατφόρμα έχει την καλύτερη απόδοση;), αλλά για την ευκαιρία ενός σημείου ή επιβεβαίωση μιας επιλογής; Τι παγίδες για να αποφευχθεί και πού να επικεντρωθεί η προσοχή τους; Θα εξηγήσουμε τα επόμενα βήματα…

Η εύρεση αξίας στις αποδόσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα. Στην πραγματικότητα, είναι ρεαλιστικά ο μόνος τρόπος για να βγάλουν λεφτά σε σταθερή και τακτική βάση. Αν δεν ποντάρετε για την αξία, οι πιθανότητές σας για μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι κοντά στο μηδέν. Είναι τόσο απλό.

“Στολή” βαθμολογίες: οι ιστοσελίδες που παρουσιάζουν την εκτίμηση σύγκριση λίστες συγκεντρώσει όλα τα σύνολα που προσφέρονται από τις πλατφόρμες, δηλαδή με τις αναπροσαρμοσμένες τσουγκράνα. Το rake είναι διαφορετική για κάθε πλατφόρμα, τόσο διαφορετική που μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα σχετικά με το ποια πλατφόρμα έχει την καλύτερη απόδοση. Πριν από τη σύγκριση των αποδόσεων, θα πρέπει να αφαιρέσετε την τσουγκράνα από κάθε “ομοιόμορφη” πλατφόρμα. Για να βρεις τον Π.Αλλάχ. ότι μια πλατφόρμα με το 10% που μπορεί να δώσει 1.90 ο άσος “πιστεύει” περισσότερο από μια πλατφόρμα που προσφέρει σε 1.95, αλλά έχει μόνο το 3% του rake.

Αφαίρεση στοιχείων ανταλλαγής: άλλες πλατφόρμες, άλλα στοιχεία ανταλλαγής. Όταν βλέπετε λίστες που περιέχουν αριθμούς ανταλλαγής, είναι σκόπιμο να τους αφαιρέσετε από τη γενική άποψη της αλληλογραφίας που θέλετε να αναλύσετε. Ο κύριος λόγος είναι ότι οι ανταλλαγές δεν δίνουν την εικόνα της πλατφόρμας, αλλά καταγράφουν την τάση στο παρίσι μεταξύ των παικτών. Υπάρχουν, επομένως, σημαντικές διαφορές, οι οποίες επηρεάζουν τη συνολική εικόνα και δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές συνθήκες του αγώνα.

Πύλη Αποδόσεων: Τι πρέπει να αναζητήσουμε στη σύγκριση των αποδόσεωνΟμαδοποίηση των bookmakers: θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν τώρα πολλοί bookmakers που προσφέρουν σύνολα απόδοσης τους σε “affiliate” πλατφόρμες. Στην πραγματικότητα, η” θυγατρική ” δεν χρειάζεται καν να εργαστεί για τις αποδόσεις. Αυτά λαμβάνονται έτοιμα από την πλατφόρμα της μητρικής πλατφόρμας, έτσι ώστε κάθε αλλαγή στην απόδοση “μεταφέρονται” στο ίδιο δευτερόλεπτο σε όλες τις ιστοσελίδες. Αν είναι πλατφόρμα Pi.Χ. “ελέγξτε” δύο άλλες “θυγατρικές”, θα πρέπει να εξετάσει μόνο το “γονέας” πλατφόρμα και να διαγράψετε όλους εκείνους που αντιγράφουν τις δηλώσεις. Σε ενδιαφέρει μόνο η βασική άποψη.

Ο τοπικός ηγέτης παίρνει το προβάδισμα: οι πλατφόρμες δεν είναι το ίδιο, και δεν μοιράζονται το ίδιο όραμα των αγώνων. – Αν ξέραμε, η σύγκριση δεν θα είχε κανένα νόημα! Και τέλος πάντων, δεν υπάρχει περίπτωση ένας στοιχηματζής να ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τις λεύγες που προσφέρει. Ανάλογα με το κοινό που προσελκύει και τη χώρα καταγωγής του, έχει μια εξειδίκευση. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να δοθεί προτεραιότητα στην “τοπική” bookmaker αν σας ενδιαφέρει σε ένα παιχνίδι, ειδικά αν το πρωτάθλημα που έχουν βάλει στο στόχαστρο δεν είναι το πιο “δημοφιλές”.

Αν θέλεις Π.Αλλάχ. θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην απόδοση δίνεται από τη φινλανδική “εθνικό” Βιβλίο, ή πλατφόρμες που βασίζονται στη Σκανδιναβία (και ως εκ τούτου πιο συχνές από αυτές τις χώρες). Ο λόγος είναι προφανής: όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος στοιχήματα (που είναι το ποσό των χρημάτων που περιμένει σε ένα παιχνίδι), τόσο περισσότερο την προσοχή του. Οι πιθανότητες που επέλεξε να προσφέρει θα βασίζονται επίσης σε προσωπικά δεδομένα, και όχι μόνο αριθμούς. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό, Π.Αλλάχ. αν δείτε μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση μεταξύ “εθνική” bookmaker και ένα από τα παιδιά που παίζετε. Στην περίπτωση αυτή, η” Εθνική ” bookmaker ενεργεί ως σύμβουλος.

Μεγάλες επιλογή διαμονής: εάν χρησιμοποιείτε sites με Σύγκριση Αποδόσεων, θα πρέπει να προτιμάτε εκείνα που δίνουν μια επιλογή από τοποθεσίες που απεικονίζονται. Είναι πιο εύκολο να εφαρμόσουμε τα προηγούμενα βήματα (αφαιρώντας το μπουκ που δεν θέλετε να είναι στη λίστα), αλλά κυρίως για να επιλέξετε τις πλατφόρμες που είναι κυρίως το ενδιαφέρον. Θυμηθείτε, η σύγκριση των αποδόσεων δεν γίνεται “χαλαρά”, δηλαδή με όλες τις πλατφόρμες που προσφέρονται, αλλά με εκείνους που θέλετε.

Σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημαΝτόμινο σε αξιολογήσεις: θα έχετε παρατηρήσει ότι στο 99% των περιπτώσεων, οι αξιολογήσεις των ιστοσελίδων έχουν μικρή διαφορά. Οφείλονται κυρίως στις διαφορετικές τσουγκράνες, αλλά και στο ελαφρώς διαφορετικό βιβλίο άποψη μπορεί να έχει ένα ματς ή άλλο και, το πιο σημαντικό, ο κύκλος εργασιών που παίρνει σε κάθε ένα από αυτά. Αλλά υπάρχει και το πιο” ενημερωμένο ” βιβλίο, το οποίο επηρεάζει ριζικά τις αποδόσεις. Ειδικά όχι πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι. Υπάρχει ένα είδος” κατασκοπεία “, στο οποίο οι” μικρές “εταιρείες στοιχημάτων περιμένουν τις κινήσεις του” Big Fish”, αυτοί που καθοδηγούν την αγορά (τα περισσότερα από τα οποία βασίζονται στην Ασία και τον κύκλο εργασιών τους είναι μεγάλες) και να ενεργήσει αναλόγως.

Η ιστορία της σύγκρισης: όλο και περισσότερες ιστοσελίδες προσφέρουν στους επισκέπτες τους και Το “Χρονικό”, επιστρέφει από την πλατφόρμα. Δηλαδή, ένα τραπέζι που δείχνει όλα τα σύνολα των πιθανοτήτων, από την οποία έχετε “περάσει” τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Η πληροφορία αυτή είναι πολύ σημαντική διότι μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της όλες τις πλατφόρμες και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την οποία πλατφόρμες είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη των αποδόσεων και τι ακολούθησε. Μπορείτε επίσης να δείτε εάν οι πλατφόρμες παραμείνει σταθερή στις αρχικές αποδόσεις θα “κερδίσουν” (δηλαδή να εμπιστεύονται τα δεδομένα επεξεργάζονται από το λογισμικό και compilers) ή να ακολουθήσετε τη ροή των εσόδων, ακόμα και αλλάζοντας τελείως την αρχική τους άποψη.

Οι πιθανότητες να μην πέσει: με τα εργαλεία σύγκρισης έρχεται να πλημμυρίσει το διαδίκτυο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο πελάτης-παίκτης ξέρει ποια πλατφόρμα δίνει την καλύτερη απόδοση για κάθε επιλογή. Όταν, λοιπόν, το βιβλίο εν γνώσει επικίνδυνο να προσφέρει την καλύτερη απόδοση σε μια επιλογή, να ξέρει ότι θα αποδεχθεί το ανωτέρω ποσό, που δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τις απώλειες από τα άλλα δύο σημεία, αλλά επιμένει να συγκεντρώσει αυτό το παιχνίδι περισσότερο μπορεί. Φυσικά, υπάρχουν όρια για το ποσό που η πλατφόρμα μπορεί να αποδεχθεί μια συγκεκριμένη επιλογή, αλλά αυτές οι διαδικασίες πέρα από τα συνηθισμένα είναι αυτά που ξεχωρίζουν το πραγματικά εμπνευσμένο bookmaker από το συμβατικό. Αυτός που ακολουθεί πάντα τους κανόνες. Και αυτό γιατί αν η επιλογή αυτή επιβεβαιώνεται, η πλατφόρμα θα κερδίσουν πολλά περισσότερα από ό, τσουγκράνα, λόγω του κινδύνου ο λογιστής πήρε. Οι αποφάσεις αυτές είναι προφανώς γίνονται στο υψηλότερο επίπεδο και πάντα με τη συμφωνία πολλών ανθρώπων.

Η σύγκριση των επιδόσεων δεν έχει καμία σχέση με τη σύγκριση των τιμών. Στη δεύτερη διαδικασία, ο παίκτης απλά συγκρίνει ποια πλατφόρμα έχει την καλύτερη αξία στο παιχνίδι που θέλει να παίξει, έτσι ώστε να προτιμούν (ή έχει κατά νου για το μέλλον). Στην πρώτη, ωστόσο, ο παίκτης καλείται να αποκρυπτογραφήσει τη συμπεριφορά του βιβλίου σε συγκεκριμένους αγώνες, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα ως προς το εάν αυτοί (στο βιβλίο γνώμη) θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

 

Προηγούμενο άρθροΧάρτης θησαυρού…
Επόμενο άρθροStoiximan Αξιολόγηση

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...