Στοιχηματικές πλατφόρμες με Paysafe

Στοιχηματικές πλατφόρμες με PaysafeΟι κάρτες Paysafe, είναι τώρα ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πώλησης τους Έλληνες παίκτες με τις εγκαταστάσεις πλατφόρμες. Για πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα η πλατφόρμα δεν έχει χάσει τη δυναμική του, παρά τις αλλαγές στη νομοθεσία και την “ταυτότητα” παίκτες ” (που ήταν ήδη), και τώρα κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στο εμπόριο. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να ανοίξετε ένα λογαριασμό και αναγνώριση, Paysafe, καθώς και τους βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε αυτή την πλατφόρμα για τις συναλλαγές σας. 

3 καλύτερες τιμές που παίρνουν Paysafe 

Γιατί να παίξετε στοίχημα με paysafe 

H paysafe είναι ασφαλέστατος τρόπος για να το εμπόριο ειδικά για τους παίκτες που δεν ενδιαφέρονται, για να απολαύσετε βλέποντας τα μεγάλα ποσά χρημάτων και να έχουν συνεχώς την υπόθεση με πιστωτικές κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα. 

Η χρήση των κωδικών στη σλοβενία, είναι απολύτως ασφαλής. Ακόμη και στην ακραία περίπτωση, μερικοί χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα λογαριασμών ανοικτές πλατφόρμες τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα εκτεθούν σε κίνδυνο, επειδή η μόνη τους επικοινωνία με τον χρήστη γίνεται μέσω paysafe codes (έτσι ώστε μόνο το ποσό που έχετε κατάσταση). 

Σημείο πώλησης σλοβενία ήδη αρκετές χιλιάδες στην ελλάδα, από τα περίπτερα και τα καταστήματα πριν από mini-market και ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

Σε περίπτωση τυχόν προβλήματα μπορείτε να έχετε βοήθεια στην ελληνική γλώσσα, έτσι ώστε να λύσει τυχόν προβλήματα γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, αυτές οι διαδικασίες είναι πολύ απλές. 

Χρήση των χρημάτων από την paysafe κάρτα είναι ουσιαστικά απεριόριστο μήκος. Δεν περιορίζονται από την ημερομηνία λήξης, όπως και πριν, όταν και έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα, τον κωδικό πρόσβασης, σε αντίθετη περίπτωση απώλειας. 

Κατάθεση σε πλατφόρμες μέσω κάρτας Paysafe γίνονται χωρίς επιπλέον χρέωση, που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεστε κάτι παραπάνω από τα χρήματα που έδωσαν για να παρέχει τον κωδικό. 

Η Paysafe με την πλατφόρμα, το βραβείο για την “πίστη” (loyalty) των καταναλωτών. Έτσι λειτουργεί αιώνια “πρόγραμμα επιβράβευσης” των χρηστών που τους προσφέρει σημαντικά δώρα. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να παρέχει κάποιο από αυτά. 

Γιατί να μην παίξει ένα στοίχημα με paysafe Ελλάδα 

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ανάληψη, θα πρέπει να “σηκώσει” όλα τα χρήματα που έχετε τώρα σε απόθεμα στο “πορτοφόλι” σας (wallet). Δεν πρέπει, δηλαδή, να αναδείξει ένα μέρος του ποσού. Αυτό είναι ανησυχητικό, ειδικά αν πολλά χρήματα. 

Γιατί να μην παίξει ένα στοίχημα με paysafe Ελλάδα Αγοράζοντας ένα κουπόνι για Paysafe, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην χάσει. Η αγορά είναι σε χιλιάδες σημεία πώλησης είναι ανώνυμη, έτσι δεν μπορείτε να αποδείξετε (ακόμη και αν έχετε αποδείξεις για το χρόνο πώλησης και ακριβή θέση). Τον κωδικό δεν μπορώ να σας ειδοποίηση δεύτερη φορά, αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε τα χρήματά σας. 

* Για να αποσύρει χρήματα με την πλατφόρμα, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να το δώσει σε τραπεζικό λογαριασμό, για να στείλετε έμβασμα από την πλατφόρμα. Ανεξάρτητα από το αν έχει χρήματα, που δεν θα είναι εύκολο, υπάρχει ο κίνδυνος ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί (σε περίπτωση μπορεί ακατάσχετο όριο) ή δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε περίπτωση οικονομικής διαχείρισης από το εισόδημά σας. 

Δεν μπορείτε, επίσης να κάνετε αυτό με την κάρτα paysafe, τότε αναλήψεις από ΑΤΜ. Τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν στον τραπεζικό λογαριασμό σας. 

Η πλατφόρμα έχει θέσει το ανώτατο όριο χρήσης, κάθε κουπόνι για ένα έτος μετά την αγορά. Από καιρό σε καιρό, όμως, ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σε αυτό το διάστημα, δεν μπορούν να ξοδεύουν τα χρήματά τους, αλλά και την προμήθεια επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. 

Το 16-ψήφιο PIN δεν μπορεί να ανακτηθεί δεδομένου ότι είναι μοναδικό.

Το άνοιγμα λογαριασμού σε Paysafe 

Η διαδικασία για να πάρει το λογαριασμό πολύ απλά. Ας δούμε βήμα-βήμα. 

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της paysafe στο: https://www.paysafecard.com/el-gr/ 
  2. Βεβαιωθείτε ότι η επάνω αριστερή επιλογή “για ιδιώτες πελάτες”. Επιλέξτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ”. 
  3. Στην οθόνη θα εμφανιστεί η φόρμα με τα πεδία στα οποία ζητείται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Σημείωση: τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι απολύτως προσωπικά και απολύτως ακριβείς, αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας από το λογαριασμό σας. 
  4. Θα σταλεί την ίδια στιγμή μέσω e-mail στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, που θα περιέχει σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ για να συνδεθεί με αυτόν, όπως από την πλευρά της πλατφόρμας. 
  5. Παράλληλα, στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε υποδείξει, θα σταλεί ένα τέσσερα ψηφία του κωδικού πρόσβασης. Πληκτρολογήστε τον στο πεδίο “Επιβεβαίωση”. 

Τότε ο λογαριασμός σας είναι έτοιμο για να το χρησιμοποιήσετε. 

Πώς να κάνει την ταυτοποίηση Paysafe 

Για να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες paysafe, χωρίς περιορισμούς, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει περαιτέρω προσδιορισμό των δεδομένων. Η διαδικασία είναι επίσης απλή και γίνεται σε τρία απλά βήματα. 

Πώς να κάνει την ταυτοποίηση Paysafe Πρώτον, ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει. Είναι σημαντικό να συμπίπτουν πλήρως με αυτές που αναφέρονται στα έγγραφα ταυτοποίησής, διαφορετικά δεν θα γίνει η ενημέρωση του λογαριασμού σας. Πιο συχνά προβλήματα που εμφανίζονται στο τρόπο παρουσίασης των ελληνικών επωνύμων στο λατινικό αλφάβητο. 

Έχετε τη δυνατότητα να στείλετε στην πλατφόρμα ένα από τα τρία βασικά έγγραφα ταυτότητας, που αναγνωρίζεται διεθνώς και συνοδεύεται σε κάθε περίπτωση, από τη δική του φωτογραφία. Α) διαβατήριο (νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες) β) Διαβατήριο ή γ) άδεια οδήγησης. Πάρτε μια εικόνα και οι δύο πλευρές, ποιος από τους τρεις χάρτη και να ορίσετε ένα συγκεκριμένο πεδίο στη σελίδα Paysafe. 

Το τελευταίο βήμα είναι να δημοσιεύσει προσωπικές φωτογραφίες (προφανώς, άλλο ένα, στο οποίο εμφανίζονται σε ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την ταυτότητά του). Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι απολύτως προσωπικά (δηλαδή δεν περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους)και τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται ευδιάκριτα (στο φως, χωρίς γυαλιά και άλλα αξεσουάρ, που κρύβουν). Είναι sefie απλά, δεν χρειάζεται κατάστημα ακόμα φωτογραφία! 

Μετά την αποστολή των ιδιωτικών σας φωτογραφίες, η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά, μέχρι να ελεγχθεί από τους ανθρώπους της πλατφόρμας. Μετά την ενημέρωση θα σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...