Κριτικές Novibet από την ομάδα του

Κριτικές Novibet από την ομάδα του Bet-hovenΔεν είναι τυχαίο Next Big Thing στο χώρο του στοιχήματος, μετά από μια αργή αλλά διαρκή βήματα, Novibet βελτιώνει τις υπηρεσίες του. 

Αυτός ξεχωρίζει για την ποικιλία στη λειτουργία του εμπορίου, πολλά ειδικά στοιχήματα και δυνατός πρόμο, το οποίο προσφέρει στα μέλη του. 

Smart fun bets και καινοτόμες υπηρεσίες (π. χ., Smart fun bets)x. Betreferral), σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αφού το παιχνίδι πολύ πιο διασκεδαστικό. 

H Novibet ιδρύθηκε το 2010. έτος και νόμιμα λειτουργεί στη χώρα μας κάτω από Longflex Limited, η οποία αδειοδοτείται UKGC στο Ηνωμένο βασίλειο. 

Φυσικά, λατρεύω πλατφόρμα, η οποία”σπάει” σε 4 επίπεδα και μακρόχρονια Fun Bets. 

Προσφέρει καθημερινά παιχνίδια με 0% rake (*συμφωνία, επιλέγοντας “Νικητής αγώνα” σε μερικά παιχνίδια πριν από την έναρξη), ενώ οι υπάρχοντες παίκτες παίρνουν πολύ συχνές προσφορές* σε ορισμένες αθλητικές εκδηλώσεις. 

Σήμερα έχει live streaming μόνο στο ΝΒΑ και Bundesliga, ωστόσο, πλατφόρμα, όπως Novibet δέχεται το αυτονόητο, ότι το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος θα προστεθούν σύντομα. 

Εκτός από τον αθλητισμό, στην Novibet θα βρείτε επίσης ένα από τα καλύτερα καζίνο στην Ελλάδα, με πάνω από 1000 από τα καλύτερα παρόχων παιχνιδιών, όπως η Netent και Microgaming. 

Φυσικά, δεν μπορεί να λείψει εποχή της μόδας, Virtual Sports, με Novibet προσφέρει επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και το τένις. 

Προτάσεις Novibet*  – απατη

Αναμφίβολα, νοβιμπετ δυναμικά μπήκε στη σφαίρα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. 

Έχει βασικό στόχο την ψυχαγωγία των παικτών, ως εκ τούτου, προσφέρει πολλά στοιχήματα κάθε μέρα*. 

Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε κάθε μέρα στη μεγαλύτερη συνιστώμενη παιχνίδι με 0% γκανιότα (*αναφέρεται στην επιλογή “Νικητής αγώνα” σε μερικά παιχνίδια πριν από την έναρξη). 

Στο νέο Μπεθ μάχη δεν τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά το ’88’. Αν κάποιος πάει στα HF ως ” 88 ” και πρόσθετο χρόνο “πάει στραβά”, μην ανησυχείτε… δεν τσακώνεσαι, αλλά κερδίζεις χρήματα. 

Επιπλέον, εάν είστε ένας ανεμιστήρας της έκφρασης, δεν μπορείτε πλέον να παίξει χωρίς άγχος. Προσφορά * ΚΌΜΜΙ – ένα τέλος, μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε φράση, από πέντε επιλογές και πάνω, και αν χάσεις μόνο ένα σημείο, μπορείτε να πάρετε επιστροφή του ποσού του στοιχήματος. 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21 + / έτος ΚΕΘΕΑ: 2109215776 / αρμόδιος ελεγκτής: UKGC / κοινή έκκληση των τυχερών παιχνιδιών βάζει τους συμμετέχοντες σε κίνδυνο την εξάρτηση και την απώλεια των περιουσιακών στοιχείων 

Αξιοπιστία ή απάτη; Novibet

Αξιοπιστία ή απάτη; NovibetΗ πλατφόρμα, στην οποία ανήκει (Novigroup Limited), έχει άδεια για μία από τις πιο αυστηρές ρυθμιστικές αρχές στον κόσμο, στο Ηνωμένο βασίλειο (αριθμός άδειας 000-039440-R-319360-011). 

Παράλληλα προσφέρουν νομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4002/2011. 

Εκτός από τη νομική άδεια, το νέο bet, συμμετέχει και είναι μέλος διαφόρων οργανώσεων, που δείχνουν ότι στην πραγματικότητα είναι στην πρώτη σειρά του φροντίζει για την αξιοπιστία των προϊόντων τους, καθώς και για την ασφάλεια των παικτών. 

Μεταξύ άλλων, είναι μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Gamcare, την οργάνωση, τη ρύθμιση και την ακεραιότητα της γραμμής της αγοράς και του εξοπλισμού της διαιτησίας IBAS, που, αν δεν βρεθεί μια λύση μεταξύ των παικτών και πονταρίσματα, παρεμβαίνει και δίνει τέλος σε κάθε διαφοράς. 

Το κύριο πρόβλημα έγκειται στην ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ως εκ τούτου, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα πιστοποίησης Thawte SSL-μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον τομέα αυτό. 

Τέλος, το πρόγραμμα Νόβιμπετ Checker από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο εξοπλισμός ελέγχου, που ειδικεύεται στην παροχή αυτών των υπηρεσιών στο χώρο του internet. 

Το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο είναι ότι το Novibet ρυθμίζεται και αδειοδοτείται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, που σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή χέρια όταν παίζετε.

Δίνει το 100% στους παίκτες 

Τα στοιχήματα και οι αποδόσεις 

Σε νοβιβετ θα βρείτε πολλές προσφορές και αγορές. και υψηλές πιθανότητες για μεγάλα τουρνουά. 

Rake στα περισσότερα παιχνίδια είναι μεταξύ 4,8 – – 5,8%. Θα ήταν ωραίο. 

Πολλές τσάντα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, σε νοβιβετ ξέρουν πολύ καλά και προσφέρουν σε κάθε παιχνίδι πάνω από 90 αγορές. Μπορεί να τεθεί όχι μόνο για λογαριασμό του, περισσότερο / λιγότερο, διπλή ευκαιρία, DNB, time / end set Match, Chet ή μονοί αγώνες, κερδίζοντας τις διαφορές, και πολλά άλλα. 

Εκτός από τις πολλές αγορές, υπάρχει μια ενότητα “live scores”, όπου βοηθά, ώστε να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ταξινομημένα με βάση την οργάνωση, καθώς και το χρόνο της συμπεριφοράς τους. Υπάρχει επίσης υπηρεσία “στατιστικά”, όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και την ιστορία του για κάθε αγώνα. 

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει, για να διαπραγματευτεί μαζί σας, τα όρια πονταρίσματος. Πώς λειτουργεί αυτό; Με τη βοήθεια bet REFERRAL. 

Τι είναι реферальная στοίχημα 

Ποντάρισμα σε στοιχήματα για την έγκριση και έγκριση ξεκινά. Αυτό το bookmaker μπορεί να λάβει το στοίχημά σας, για να σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό ποσό ή να απορρίψει το αίτημα. Διάλεξε αν θα συνεχίσεις ή θα τα παρατήσεις. Σε περίπτωση αποτυχίας στοίχημα θα ακυρώνεται και θα είναι και πάλι στην αρχή. 

Εκτός από όλα τα παραπάνω, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σε περίπτωση που, αν κάνετε ένα στοίχημα σε παρολί. Αν, για παράδειγμα, να θέσει σε 3άδα, το τελικό αποτέλεσμα θα αυξηθεί κατά 5%, Αν παίζετε 4αδα στο 10% και ούτω καθεξής… 

Αυξημένη παραγωγικότητα είναι τα χρήματά σας, αμέσως αναλήιιμα. Κανένας περιορισμός στην ημέρα ή την εβδομάδα. 

Σημείωσε ότι η αυτόματη αύξηση της απόδοσης ισχύει μόνο για το βασικό αγορές κάθε άθλημα: το σκορ του αγώνα, περισσότερο / λιγότερο, χάντικαπ του αγώνα. 

Novibet Check-In 

H πλαίσια είναι μια απλή διαδικασία για όλους. 

Στην κεντρική σελίδα στα αριστερά υπάρχει ένα κόκκινο κουμπί, το οποίο περιέχει τη λέξη”Εγγραφή”. 

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί θα εμφανιστεί η φόρμα εγγραφής novibet, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, τη διεύθυνση και όλα). Αφού έχετε τα πραγματικά δεδομένα, επιβεβαίωσε ότι πληροί τους όρους, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ολοκλήρωση εγγραφής”. 

Σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβετε την προσωπική σας διεύθυνση e-mail (προσοχή, δεδομένου ότι μπορεί να ανακληθεί σε spam), το οποίο θα περιέχει ένα σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. 

Δηλαδή, τώρα είστε μέλος νοβιμπετ, και μπορείτε να γίνετε ο νικητής όλων των υπηρεσιών. 

Κατάθεση 

Λειτουργούν πολύ καλά στον τομέα του εμπορίου και ταυτόχρονα για τις καταθέσεις. 

Ο νοβιμπετ υπάρχουν ήδη όλες τις δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής, όπως VIVA, τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και άλλα που θα δείτε παρακάτω. 

Sek ελάχιστη κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος είναι€ 1, με Paysafe € 5 και όλους τους άλλους τρόπους€10. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ένα μοναδικό προσωπικό κωδικό για το πορτοφόλι Viva και Ε-banikng για την εκτέλεση πολύ γρήγορη εμπορίου. 

Διαγραφή 

Διαγραφή Είναι επίσης δυνατό στην περιοχή της ανάληψης. Είναι Νοβιμπετ φροντίζει, ώστε σε κάθε περίπτωση μπορείτε να κάνετε κατάθεση και ανάληψη του. Είναι διαθέσιμα τα τραπεζικά εμβάσματα, οι ελληνικές κάρτες και e-πορτοφόλια τύπου Neteller και Skrill. Πρόσφατα επίσης, αμέσως δημοσιεύτηκε web banking μέσω ενισχύσεις. 

– Η ελάχιστη εκταμίευση είναι € 10 για όλες τις μεθόδους, εκτός εμβάσματος, που είναι 50 ευρώ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις λειτουργίες εκτός τραπεζικού εμβάσματος, οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν το μέγιστο 48 ώρες. 

Ότι και να παίζουν με το κινητό τηλέφωνο 

Χωρίς υπερβολή είναι, αν όχι το καλύτερο, είναι ένα από τα καλύτερα κινητά στην αγορά. Κομψή σχεδίαση, εξαιρετική γραφικά, εύκολη και γρήγορη. 

Όλα τα θεάματα, αλλά και τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις μαζί σας με την πρώτη ματιά! Η λειτουργία Quick Bet, πατώντας 3 κουμπιά για να κάνετε ένα στοίχημα. 

Επιπλέον, αν θέλετε να παίξετε ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού, μπορείτε να επιλέξετε όλα και όλοι τοποθετείται αμέσως στο κουπόνι! 

Για να μεταβείτε σε κινητά εκδόσεις, απλά συνδεθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης http://m.novibet.gr a: 

Να θυμάστε, όπου κι αν είστε, από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας, θα… “ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.” 

Σύνδεσμος 

Το τμήμα υπηρεσιών με τον κορυφαίο της αγοράς και οι εκπρόσωποι αμέσως αντιδρούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Πώς να έρθετε σε επαφή με έναν εκπρόσωπο μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

Σταθερό τηλέφωνο στο + 44 (20) 32900310 (ελληνικά εκπρόσωπος) 

  • Φαξ + 30 2112687005 
  • Skype (09:00 – 02: 00) 
  • Chat (09: 00-02: 00) 
  • E-mail support@novibet.com 
  • Νονιβετ προσδιορισμός 

Προσδιορισμός πριν από μερικά χρόνια, μπορεί να ήταν και πολύπλοκη διαδικασία για τους παίκτες, αλλά τώρα αυτό το μενού ΑΝΑΓΚΑΙΑ, μια πολύ απλή διαδικασία, όχι. 

Στο πλαίσιο των κανόνων του αγώνα με τη χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων (ΦΕΚ 3162 / 25-11-2014), το νοβιμπετ θα σας ζητήσει να παράσχεις τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ακρίβεια και την ακρίβεια των στοιχείων του λογαριασμού σας. 

Είναι γρήγορη, απλή και εντελώς ασφαλής διαδικασία μόνο και μόνο για να ενισχύσει την ασφάλεια του λογαριασμού σας. 

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του λογαριασμού θα πρέπει να στείλετε τα έγγραφα στο e-mail: 

documents@novibet.com από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), το οποίο επιλέχθηκε μαζί με το όνομα χρήστη. 

Τα έγγραφα τα εξής:

Η φωτογραφία της ταυτότητας (2 άτομα) ή το διαβατήριο σας. 

Φωτογραφία του εγγράφου που επιβεβαιώνει την διεύθυνση σας, το όνομά σας, με ημερομηνία κυκλοφορίας για 3 μήνες. Επίσης, λαμβάνονται τα ακόλουθα έγγραφα: 

Ενημέρωση του τραπεζικού λογαριασμού ή της κάρτας που μπορείτε να πάρετε από το ταχυδρομείο 

Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος / το νερό / το σταθερό τηλέφωνο και διαδίκτυο / φυσικό αέριο 

Έκθεση σχετικά με τον υπολογισμό της φορολογικής διοίκησης 

Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email οποιοδήποτε από τα παραπάνω έγγραφα, μπορείτε να στείλετε μία επίσκεψη, μέσα σε 3 μήνες μετά την ανακοίνωση ή το αστυνομικό τμήμα, σε συνδυασμό με το λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας / νερού / σταθερή επικοινωνία και το διαδίκτυο / φυσικό αέριο από το όνομα του ατόμου που σας οδηγεί. 

Τα έγγραφα, όπως τα κινητά λογαριασμών, λογαριασμών pay tv, απόδειξη πληρωμής και το κ. λπ., δεν θα γίνονται δεκτές. 

Τα έγγραφα πρέπει να είναι σαφή, με ορατά και 4 γωνίες του χαρτιού (φωτογραφία ολόκληρο το έγγραφο). 

Για κατάθεση μέσω κάρτας: φωτογραφία της κάρτας (2 πλευρές). Πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον τα πρώτα 6 και τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού της κάρτας, καθώς και το όνομα του κατόχου και την ημερομηνία λήξης. Καλύπτουν τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας CVV στο πίσω μέρος. 

Για την πληρωμή μέσω Paysafe: βαμμένα αντίγραφο της τραπεζικής των αποταμιεύσεων, βιβλία ή επιβεβαίωση πίνακα στον οποίο θα φαίνονται ο Τζον, BIC/ SWIFT και το όνομα του κατόχου του λογαριασμού 

*Μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του λογαριασμού σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω e-mail το σχετικό* 

Cash Out 

Μια άλλη υπηρεσία, η οποία προστέθηκε στο ρίγος τον τελευταίο καιρό. 

Cash Out είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, και σε νοβιβετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προκαταρκτικές αγώνες και ζωντανές αγορές, είτε πρόκειται για παιχνίδι σε συνδυασμό ή κάποιο στοίχημα. 

Cash-Out είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις 

Αθλητικά Στοιχήματα: Το Πρωτάθλημα Της Κίνας. 

Μετά την τελευταία ενημέρωση πλατφόρμα Live Betting συμπληρώστε τα κενά που λείπουν. 

Εξαιρετική διαμόρφωση ιστοσελίδας( 4στηλη), καλή τεχνική και όμορφο σχεδιασμό. 

Στην πρώτη στήλη υπάρχουν καυτά παιχνίδια και υπό άλλους αγώνες. 

Στον κυρίως αγώνα της επιλογής σας και κάτω από την αγορά ως αποτέλεσμα, αγώνα, διπλή ευκαιρία, ο επόμενος στόχος, το χρόνο / το τελικό αποτέλεσμα και πολλά άλλα. 

  1. στήλη γηπεδάκι με ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού, και οι αγορές που αφορούν το πρώτο εξάμηνο του κάθε αγώνα. 

Τέλος, στο 4. στη στήλη θα δείτε το “ενημερωτικό δελτίο you”, ενότητα το καζίνο και υπηρεσία τρεχουσών συναλλαγών. Οι αποδόσεις είναι σε καλό επίπεδο, και όχι στην καλύτερη αγορά, αλλά πάνω από το μέσο όρο.

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...