Ποια μπάλα… Σήμερα έχει ξύλο… Βρωμόξυλο!

Ποια μπάλα… Σήμερα έχει ξύλο… Βρωμόξυλο!Μας έκαναν χθες “Γουέστ Χαμ”, που είναι το πρόβλημα με τον εχθρό στο Μπράιτον, σε ένα ματς όπου έχασε 1-0 και χάλασε την επιλογή 2 dnb, επειδή ακόμη και η ισοπαλία δεν θα μπορούσε να πάρει. Πήγαινε σε ένα σύγχρονο και εντελώς διαφορετικά προγράμματα. 

Αν δώσουμε και ένα αγώνα με την μπάλα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει μεγάλη μάχη Κόνορ μακγκρέγκορ εναντίον του χαμπίμπ. Ελληνικά φαβορί εδώ, και όχι χωρίς λόγο. Σε 26 αγώνες αήττητος προώθηση του UFC στην κατηγορία “североморцы” έχει το πλεονέκτημα για διάφορους λόγους. Θα δώσει αγώνες και πιο… fight-ready, τι ο αντίπαλός του – ένας πολύ καλός στο έδαφος και ισχυρή σε όρθια θέση. Αν το παιχνίδι είναι χαμηλή, τότε δύσκολα θα κυριαρχούν και στο 2.10 περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από την ποινή έχει νόημα. 

Ντύσου.

Αν δεν έχετε παρατηρήσει, McGregor αρέσει να παίξει το παιχνίδι του με τον τρόπο που παλεύει στο συναρπαστικό παιχνίδι: πλήρης επίθεση. Σε περίπτωση που θέλετε κάτι να κλέψει τη λάμψη, σε πολλούς, ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία των Μεικτών Πολεμικών τεχνών για να ξεχάσω (πολύ σημαντικό) από την” σοβαρή “ρούχα, τα “τοξικά” δερμάτινα παπούτσια και καλά εξαρτήματα και να το βάλετε τα ρέστα σας στην εκκεντρικότητα. Όπως βλέπετε σήμερα UFC ελαφρύ πρωταθλητής.

Φυσικά, σε φαν-μπετ, αν αποφασίσουμε να πάρουμε μέρος αυτού του τρελού Κόνορ, αξίζει περίπτωση νίκης Ευτυχία σε 2 ή 3 γύρο, και ακόμα και αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι νοκ-άουτ, δεδομένου ότι στο παιχνίδι με γροθιές και κλωτσιές, περνώντας τα σημεία και τα βασικά χτυπήματα στον εχθρό, είναι πολύ καλός και κάπου εκεί, στις 8.00 και 15.00 αντίστοιχα, αξίζουν να παίζουν. Ντύσου.

Στα παιχνίδια κύκλους, αν έχω macgregor δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε πάνω από 2,5 γύρους με απόδοση 2.10. Για να γίνει αυτό θα чеченца έχει αντοχή και η… μακριά από τη μάχη, η συνήθεια, όμως, συνέβη σε 10 από 26 αγώνες. Τέλος, παίξει μερικά ψιλά σε περίπτωση που υπάρχουν βαθμό αφαίρεσης του αγώνα, από τον τρόπο, όταν βγαίνει από το παιχνίδι με τα χέρια μακγκρέγκορ, τελευταία, ως συνήθως, κάνει ότι δεν κινείται προς τα δεξιά. Αυτό συνέβη πέρυσι εναντίον του, γιατί όχι τώρα, στις 10.00; 

Στο ποδόσφαιρο επιλέγουμε τη νίκη σε αντιπαράθεση με την Νταντί. Είναι σαφώς ανώτερη σε όλα τα επίπεδα Νταντί, και αν το βγάζει ένας σοβαρός άνθρωπος, τότε μάλλον δεν κερδίζει, αν και με δυσκολία. Εδειξε στο ματς με το “Zenith” στην έξοδο, που έχει Τολστόι, έκανε επιδρομή και έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία με την Νταντί, θα είναι προβληματική συνολικά. Σε καλή απόδοση το κρεβάτι, που παίζεται στο 1.90, και, φυσικά, να γίνει μία από τις επιλογές μας.

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...