Τι είναι το Cash-Out

Τι είναι το Cash-OutΓια κάποιους, είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του παίκτη, μια άλλη μέθοδος για να αυξήσει τα κέρδη του από το στοίχημα. Για άλλους είναι μια άλλη “στροφή” των σε απευθείας σύνδεση bookmakers να πληρώνουν λιγότερα χρήματα για τους παίκτες, ακόμη και με τη συγκατάθεσή τους! Μετρητά, που είναι, η διαδικασία του” συμψηφισμού ” το στοίχημα πριν κλείσει επιτέλους (δηλαδή, πριν από το παιχνίδι έχει τελειώσει, όταν είναι μόνο αποδεκτή, ή το τελευταίο παιχνίδι, όταν είναι πολλαπλές) άρχισε το καθημερινό μας στοίχημα ρουτίνα τα τελευταία χρόνια και αμέσως απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς! Ως εκ τούτου, αξίζει να ληφθεί σοβαρά υπόψη…

Τι είναι το Cash-out

Πρώτα απ ‘ όλα, αυτό είναι εξαργύρωση μια επιλογή που προσφέρεται από online κράτηση στα live παιχνίδια που στοιχηματίζετε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα προσφέρεται ένα ποσό χρημάτων, για να κλείσετε, αν θέλετε, το στοίχημά σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Εξυπακούεται ότι αυτό το ποσό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το ποσό που θα κερδίζατε αν ποντάρετε στο “run” στο τέλος και η επιλογή σας επιβεβαιώνεται. Το περισσότερο το σκορ θεωρείται “βέβαιο”, ή όσο πιο κοντά το παιχνίδι είναι το τέλος, το πιο σημαντικό, το χρήμα είναι, αν και ποτέ δεν αντιστοιχεί στο κέρδος που θα είχε αν είχε περίμεναν το τελικό σφύριγμα ή το τελικό κέρατο χτύπημα.

Αλλά υπάρχει μια αντίστοιχη ανάληψη σε παιχνίδια που “πάει κακό”. Εδώ, φυσικά, το ποσό που προσφέρετε δεν έχει καμία σχέση με το κέρδος, αλλά με μέρος του ποσού που στοιχηματίζετε και κινδυνεύετε να χάσετε. Όσο πιο “στριμμένο” το παιχνίδι, τόσο μικρότερος είναι ο όγκος, ο οποίος φυσικά γίνεται μικρότερος, τόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα ή όσο συντομότερος ο χρόνος του παιχνιδιού.

Ποιες πλατφόρμες στοιχημάτων έχουν την εξαργύρωση έξω

Το ερώτημα δεν είναι πλέον αυτό, αλλά ποιες πλατφόρμες στοιχημάτων δεν έχουν πλέον μετρητά-out! Για να δείτε όλες τις πλατφόρμες με μετρητά έξω κάντε κλικ εδώ. Τώρα στην ερώτηση που έχει την καλύτερη απάντηση είναι το Championsbet. Ποσοστό το ποσό που επιστρέφεται είναι υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στοιχημάτων που επιτρέπεται στην Ελλάδα. Πολύ καλές επιλογές Stoiximan και Vistabet, επειδή προσφέρουν τη δυνατότητα για εξορμήσεις σε πιο κουπονιού παιχνίδια.

Παράδειγμα χρήσης μετρητών

Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε καλύτερα: ας υποθέσουμε ότι σε μια πλατφόρμα για να στοιχηματίσετε χρήματα ξεκινά το παιχνίδι Ρόμα-Λάτσιο, στην Ιταλία, και ποντάρετε 100 €για να Ρόμα σε αποδόσεις του 2.10. Προφανώς, αν νικήσει η Ρόμα, θα πάρεις 210 ευρώ.

 Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, ξεκινά η επιλογή Kass. Καθώς το παιχνίδι είναι 0-0, το ποσό που προσφέρεται μειώνεται. Από την αρχή σας προσφέρει 95 € και κάθε λεπτό που περνά (με το σκορ στην ισοπαλία πάντα) θα “φάει” λίγο.  Για παράδειγμα, σε 30 λεπτά με βαθμολογία 0-0, σας προσφέρει περίπου 75€.

Ας πούμε ότι ο Λάτσιο έβαλε γκολ: 0-1. “Πίσω” φινίρισμα και εξαργύρωση διαμορφώνονται ανάλογα. Αμέσως το ποσό θα μειωθεί σε € 35-40 και θα μειωθεί ταχύτερα αν το σκορ παραμένει με αυτόν τον τρόπο. Στο ημίχρονο, με βαθμολογία 0-1, εξαργύρωση θα σας δώσει περίπου € 30.

Εξαργύρωση

ΕξαργύρωσηΤο 55, η Ρόμα είναι ισοπαλία: 1-1. Αμέσως τα χρήματα τους ωθεί, δεδομένου ότι ένας ακόμη στόχος σας πληρώνει. Από τα 20-25 € που θα σας δώσει, τώρα θα “ανεβείτε” σε 50-55€. Ωστόσο, όσο η βαθμολογία διατηρείται με αυτόν τον τρόπο, το ποσό θα μειωθεί. Αν η Ρόμα έχει βάλει ένα δεύτερο γκολ στο 70 ‘ (2-1), την μετρητό-έξω ρίχνει περισσότερο σε θετικά επίπεδα, σας προσφορές άνω των €160-170 και το ποσό αυτό αυξάνεται όσο διατηρείται, οπότε το σκορ, και προς το τέλος του χρόνου. Αν οι Ρομά βάλουν το ένα τρίτο, τότε το ποσό φτάνει τα 200 € και ανεβαίνει. Είναι κατανοητό ότι το ένα τρίτο, για να μην πάρει τα χρήματα, θα βρίσκεστε κοντά σε ποσό €210 και όποτε θέλετε, μπορείτε να “κλείσετε” το στοίχημα, συνήθως σε δύο κλικ: πρώτα πατήστε την επιλογή και ύστερα από επιβεβαίωση, για να βεβαιωθείτε ότι το βιβλίο δεν πατήσατε κατά λάθος.

Είναι αυτονόητο ότι τα συνοπτικά πρακτικά και τα ποσά είναι ενδεικτικά. Κάθε προσφορά μετρητών είναι διαφορετική, ανάλογα με την αρχική βαθμολογία και τη ροή του αγώνα.

Τι κάνει μερική μετρητά

Εκτός από την τακτική εξαργύρωση, πολλά στοιχήματα πλατφόρμες προσφέρουν επίσης μερική εξαργύρωση (ή μερική εξαργύρωση, όπως αναφέρθηκε). Αυτό λειτουργεί όπως περιγράφεται παραπάνω, εκτός από το ότι μπορείτε να επιλέξετε το μέρος του ποσού που “ρευστοποιούν”και αφήστε το υπόλοιπο”τρέχει”.

Για να μην σας συγχέουμε, θα επαναλάβουμε το προηγούμενο παράδειγμα. Ας πούμε ότι είμαστε στη δεκαετία του ‘ 80 παίζοντας Ρόμα-Λάτσιο και το σκορ είναι 2-1. Τακτική μετρητά με το € 100 που ποντάρετε θα σας δώσει περίπου € 175. Έτσι, αν είχατε να κλείσετε ολόκληρο το στοίχημα, θα είναι σαν να παίζει ο άσος σε αποδόσεις του 1.75 και δεν 2.10, όπως κάνατε στην αρχή. Αν επιλέξετε το μερικό cash-out των € 50, λάβετε € 87,5 στο χέρι (€50×1,75), αυτό είναι το ποσό που έχετε επιλέξει να κάνετε ανάληψη από το αρχικό σας στοίχημα για την τρέχουσα απόδοση. Θα αφήσει άλλα €50 για να “τρέξει”, αλλά το μέγιστο ποσό που μπορείτε να λάβετε είναι €105 (€50 συνεχίσει να είναι το στοίχημα για το αρχικό αντάλλαγμα θα παίξει 2.10) και με βάση αυτά τα στοιχεία θα είναι ο υπολογισμός του ποσού της προσφοράς.

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε σε μια σειρά λεφτά στο ίδιο παιχνίδι, ανάλογα με το ποσό των “τρέχει” ακόμα το στοίχημά σας και αν το ποσό που προσφέρεται νομίζεις ότι σε συμφέρει.

Στρατηγική εξαργύρωσης

Εξαργύρωση σε απλά στοιχήματα

Πότε θα εξαργυρώσεις; Είναι ένα θέμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά έχει μόνο μία απάντηση: όταν νομίζετε ότι είναι προς το συμφέρον σας, ανάλογα με την τρέχουσα βαθμολογία, η μορφή του αγώνα και τον υπόλοιπο χρόνο. Το σωστό, βέβαια, είναι να κάνει εκταμιεύσεις μόνο σε παιχνίδια που το σκορ θα αλλάξει και θα προωθήσει περισσότερο, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κέρδη σας, αλλά δεν μπορείτε πάντα να το επιτύχει αυτό.

Σε ένα μόνο στοίχημα, είναι πιο εύκολο να εξαργυρώσετε, επειδή έχετε μόνο να ασχοληθεί με μία επιστροφή. Σίγουρα έχει να κάνει με αυτό που στοιχηματίζετε, το οποίο είναι αν βάζετε τα χρήματά σας σε Αγαπημένα ή ο ξένος, μια σκληρή ή πιο πιθανή επιλογή για να ελέγξετε έξω.

Πολλοί άνθρωποι σας συμβουλεύουν να παίξετε αουτσάιντερ και να πάει κατ ‘ ευθείαν στα χρήματα όταν έρχεται πρώτη, χωρίς να περιμένει τίποτα άλλο. Είναι επίσης μια τακτική, αλλά όχι πάντα επικερδής. Αφενός, επειδή ο Ξένος δεν έρχεται πάντα πρώτη, και από την άλλη πλευρά, γιατί αν έρθει νωρίς στο παιχνίδι, το ποσό που προσφέρονται μπορεί να είναι λιγότερο από το ήμισυ του τι θα κερδίσετε εάν αφήσετε το Στοίχημα πάει σε όλη τη διαδρομή.

Το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε αν έχετε αποφασίσει να εξαργυρώσει σε απλή επιλογή είναι να ορίσετε ένα όριο κέρδους. Αν θεωρείτε ότι ένα ορισμένο ποσό καλύπτει το ρίσκο της επιλογής σας, ανάλογα, βέβαια, για τον υπόλοιπο χρόνο, μην διστάσετε να πατήσετε το κουμπί.

Οι περισσότεροι παίκτες αποφασίζουν αν θα πυροβολήσει ή όχι ένα KAS ανάλογα με το σχήμα του παιχνιδιού. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι bookmaker βλέπει επίσης το παιχνίδι και τις αποδόσεις ανάλογα και το ποσό που προσφέρονται στην περίπτωση εξαργύρωσης.

Εξαργύρωση σε πολλαπλάσιο

Υπάρχουν δύο κατηγορίες περιπτώσεων πολλαπλής εξαργύρωσης. Ένα περιλαμβάνει δύο ή περισσότερα παιχνίδια με την ίδια ώρα έναρξης και τα άλλα παιχνίδια με διαφορετικές ώρες έναρξης.

Στην πρώτη κατηγορία, την εξαργύρωση είναι πιο ελκυστική, ειδικά αν κάποια στιγμή το σκορ είναι τέτοια ώστε να επιβεβαιώσει όλες τις επιλογές. Αν έχετε παίξει πολλαπλά” καρφωμένο “20 €με τέσσερις αγώνες και τη συνολική απόδοση 8.00 (δηλαδή ισχυρίζονται €160 αν λήξουν όλα τα παιχνίδια) και στο 70′ όλα επιβεβαιώθηκε, τα μετρητά που προσφέρονται θα είναι αρκετά δελεαστικό. Εξαρτάται, φυσικά, από το αν και σε πόσα παιχνίδια σας παρολί η επιλογή θεωρείται βέβαιο, ότι είναι να πω ότι η ομάδα σας έχει μια εκ των προτέρων από δύο ή περισσότερα γκολ.

Θα πρέπει, ωστόσο, να θυμάστε ότι, ανεξάρτητα από τις πολλές πιθανότητες που έχετε εκείνη τη στιγμή, αν παίζετε σε ένα four-way “καμπύλη” με ξηρά σημεία ουσιαστικά ψάχνει για επιβεβαίωση μιας επιλογής από 81 διαφορετικές (3χ3χ3χ3=81), έτσι ώστε να έχετε περίπου 1,5% θεωρητικές πιθανότητες να πετύχει. Αν αυτό είναι όπου το βιβλίο σας δίνει ένα P.Αλλάχ. 70% του κέρδους σας δεν παίρνει πολύ σκέψη για να πατήσετε το κουμπί cash out.

Στη δεύτερη κατηγορία, είστε πιο νηφάλιος, επειδή θα πρέπει να υπολογίσει τις πιθανότητες ενός ενιαίου αγώνα. Αν έχουν επιβεβαιωθεί, Π.Αλλάχ. τρία από τα τέσσερα πολλαπλά παιχνίδια σας και περιμένετε ένα “δείπνο”, τα μετρητά έξω θα είναι περίπου όσο το προϊόν των αποδόσεων των τριών παιχνιδιών που έχουν επιβεβαιωθεί. Λίγο ψηλότερα, λίγο χαμηλότερα, εξαρτάται από την τελευταία σου επιλογή. Αν έχετε παίξει ένα μεγάλο αγαπημένο, το βιβλίο θα προσπαθήσει να δελεάσει προσφέροντάς σας το “κάτι παραπάνω”, ώστε να μπορείτε να κλείσετε το στοίχημα νωρίς και να μην πληρώσει το συνολικό ποσό. Αν είναι ξένος, θα μειώσει ακόμη και το όφελος από την τριάδα που έχει ήδη επιβεβαιωθεί για να σας κρατήσει από το κλείσιμο του στοιχήματος. Φυσικά, αν στο τελευταίο παιχνίδι σας σε κάποιο σημείο το σκορ σας ευνοεί, είναι πιο δελεαστικό να εξαργυρώσετε και να σταματήσει τη φροντίδα.

Αρνητικά μετρητά εξόδου (stop loss)

Αρνητικά μετρητά εξόδου (stop loss)Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών ασχολούνται με τα χρήματα, όταν το σκορ σε μια ομάδα ταραχών τους ευνοεί. Αλλά τι συμβαίνει όταν το παιχνίδι πηγαίνει άσχημα και υπάρχει μετρητά, αλλά με ένα μέρος του ποσού που στοιχηματίζετε. Αλλά επειδή είναι συνήθως μικρό, προτιμάτε να μην κάνετε τον κόπο να πατήσετε το κουμπί, αλλά ελπίζετε τα πράγματα να αλλάξουν σε περίπτωση που το παιχνίδι τρέχει και πληρώνεστε.

Αρνητικά μετρητά πρέπει να είναι μέρος του παιχνιδιού σας. Ακόμη και 10-20% των χρημάτων σας για να πάρετε από ένα χαμένο στοίχημα είναι ένα κέρδος, το οποίο θα έρθει σε σας μακροπρόθεσμα. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να φαίνεται λίγο σαν εσένα, αλλά μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι πολύτιμο.

Ξέρω τι σκέφτεσαι: αν κάνετε μια αρνητική ταμειακή ροή και, στη συνέχεια, γυρίστε το παιχνίδι, θα νιώσετε σαν ένα μεγάλο ηττημένο. Αλλά σκέψου πόσες φορές περίμενες να γυρίσει ένα παιχνίδι και δεν έγινε τίποτα. Αν όλες αυτές τις φορές που πήρε μέρος στο στοίχημά σας, δεν θα ήταν καλύτερα;

Τέλος, η αξία του money-out;

Καλή ερώτηση. Όπως και σε κάθε άλλη, η απάντηση είναι υποκειμενική. Είναι επιλογή σας να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, ή τελικά θα σας βλάψει.

Το μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει η εξαργύρωση είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου με το να νιώθεις συνεχώς αδικημένος. Είτε επειδή το πήρες σε ένα παιχνίδι που τελικά επιβεβαιώθηκαν, ή επειδή δεν το πάρετε σε ένα παιχνίδι που έσπασε. Και επειδή με στοίχημα (και γενικότερα…) η ψυχολογία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, τα χρήματα πρέπει να γίνονται με βάση ένα συγκεκριμένο κλειδί.

_ Τιμή. Με βάση το ποσό που σας προσφέρεται κάθε φορά, σας ζητείται να υπολογίσετε αν είναι προς το συμφέρον σας να κλείσετε το στοίχημα. Εκτός από το σκορ (αν προτιμάτε το αποτέλεσμα και πόσο) οι βασικές παράμετροι είναι τρεις: ποσότητα, χρόνος, μορφή αγώνα.

Θα σου πω κάτι για να σε βοηθήσω. Πριν πάρετε δύο ερωτήσεις στο μυαλό σας, σύμφωνα με τα δεδομένα του αγώνα εκείνη τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει € 100 σε αποδόσεις του 2.20 πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, το σκορ είναι 2-1 υπέρ σας, είστε σε 75 λεπτά, η αντίπαλη ομάδα πιέζει και το KAS είναι 170€. Το ερώτημα είναι, ” παίζω αυτή την ομάδα στο 1.70 σε ένα παιχνίδι 75 λεπτών;”Αν απαντήσεις θετικά, πατάς το κουμπί. Αν όχι, cap έρχεται δεύτερη ερώτηση: “πόσο κέρδος θα είμαι εντάξει»; Μόλις αποφασίσετε, μόλις δείτε αυτό το ποσό που σας δίνεται σε μετρητά, χτυπήστε το.  Διαφορετικά, αν η απληστία σας πιάσει και “αφήστε ένα άλλο λεπτό να αυξηθεί,” θα διακινδυνεύσει να χάσει τα πάντα. Όποιος έχει εξαργυρωθεί, ακόμη και μερικές φορές θα πρέπει να σου πω ιστορίες για τέτοιες περιπτώσεις, όπου για λίγα δευτερόλεπτα αργά και έπεσε για αυτό.

Latest Posts

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...

Betshop Αξιολόγηση

Bet-κριτικές ομάδας του Hoven Betshop είναι ένα από αυτά τα...