Προσφορές στοιχηματικών ιστοσελίδων

Προσφορές στοιχηματικών ιστοσελίδωνΈνας από τους σημαντικούς παράγοντες που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια πλατφόρμα στοιχημάτων είναι το μπόνους που θα είναι στη διάθεσή σας. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς των εμπορικών επικοινωνιών, bookmakers, απαγορεύεται να παρέχει διαφήμιση σε μη εγγεγραμμένα μέλη. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί κάποια σύγχυση μεταξύ των παικτών, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πλέον αν η πλατφόρμα που θα καταχωρηθεί έχει μια προσφορά.

Ιστοσελίδα προσφορές στοιχημάτων

Οι 6 πλατφόρμες που προτείναμε στον προηγούμενο πίνακα έχουν “ολόκληρα πακέτα” που είναι συνεχώς διαθέσιμα σε εγγεγραμμένα μέλη. Αλλά ποιος δεν θέλει να φορτώσετε εκ νέου η betrebels προσφέρει κάθε μήνα, που δεν θέλει να υποβάλει προσφορά για Nebet live streaming από αυτές Sportingbet, στο μεγαλύτερο event, όλες τις πλατφόρμες στο τραπέζι παρέχονται με διαφορετικά πράγματα που σίγουρα θα σας εκπλήξει με τις καινοτόμες προσφορές.

Τι να προσέξετε για πριν να πάρετε ένα μπόνους εγγραφής

Ελάχιστη απόδοση

Είναι πολύ σημαντικό ότι πριν φτάσετε στο sites μπόνους εγγραφής, γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε πλατφόρμας στοιχημάτων. Αυτό που πρέπει να ξέρετε σίγουρα είναι ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, για να εφαρμόσετε το μπόνους, θα πρέπει να στοιχηματίσετε στο γεγονός σε συγκεκριμένες αποδόσεις. Αν δεν παίξετε τις ελάχιστες επιτρεπόμενες αποδόσεις, θα λάβετε και 100 μπόνους.

Συσπάται.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το μπόνους δεν είναι που στην πρώτη θέση. Παρά το γεγονός ότι στα μέλη του μπόνους λόγω των τροποποιημένων όρων, το σύνηθες ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάληψη όταν το ποσό αυτό είναι τουλάχιστον τριπλάσιο του συνολικού ποσού της πρώτης κατάθεσης μαζί με το μπόνους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να στοιχηματίσετε το αρχικό ποσό τρεις φορές πριν το μπόνους είναι διαθέσιμο για ανάληψη.

Μέθοδος εφαρμογής

Μέθοδος εφαρμογήςΌπως προαναφέρθηκε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πριν από τη χρήση του μπόνους εγγραφής. Για παράδειγμα, σε πολλές πλατφόρμες υπάρχει ένα όριο για το πώς να καταθέσετε για να πάρετε μια προσφορά. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μέθοδος κατάθεσης που χρησιμοποιείται δεν αποκλείεται μέχρι να πιστωθούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας για πρώτη φορά.

Διαθέσιμες αγορές

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί μέριμνα για την αγορά, η οποία είναι αποδεκτή για να είναι αποτελεσματική η προσφορά. Πολλά στοιχήματα πλατφόρμες αποκλείει την επιλογή του Ασιατικού Χάντικαπ, πάνω από/κάτω, και γενικότερα, όσο το δυνατόν περισσότερο για να αυξήσει την πιθανότητα του 50% των κερδών. Πολλές πλατφόρμες επιτρέπουν επίσης μόνο στοιχήματα σε προ-αγώνα επιλογές.

Κωδικός προσφοράς

Για να ενεργοποιήσετε το μπόνους, ορισμένες πλατφόρμες απαιτούν έναν κωδικό promo. Θα λάβετε αυτό κατά τη στιγμή της εγγραφής και θα πρέπει να το ολοκληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Μπόνους Εγγραφής.

Ποιοι τύποι προσφορών προσφέρονται στην πλατφόρμα στοιχημάτων

Μπόνους εγγραφής

Αν εγγραφείτε στην πλατφόρμα στοιχημάτων, θα λάβετε την εγγραφή στοιχηματισμού μπόνους και θα ενεργοποιηθεί με την πρώτη σας κατάθεση. Ανάλογα με την πλατφόρμα, υπάρχουν διαφορετικοί όροι και προϋποθέσεις που ισχύουν. Στους περισσότερους bookmakers, ωστόσο, είναι… Κανόνες ότι το σύνολο θα πρέπει να ταιριάζει με το συνολικό ποσό της κατάθεσης και της προσφοράς, τουλάχιστον τρεις φορές, προκειμένου να καταστεί επιθυμητό το μπόνους.

Επαναφόρτωση Μπόνους

Το Reload bonus είναι μια προσφορά για ιστότοπους στοιχημάτων, εκτός από την αρχική κατάθεση. Συνήθως αναφέρεται στο ποσοστό του ποσού που θα παίξετε, συνήθως η πρώτη κατάθεση σε κάθε μήνα.

Ανταμοιβές πιστότητας

Ανταμοιβές πίστης είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ανταμείψει “πιστούς” παίκτες. Ορισμένοι ειδικοί όροι συνήθως δεν ισχύουν, στην πραγματικότητα είναι ένα απόσπασμα για τα μέλη που επιλέγουν την πλατφόρμα σε καθημερινή βάση. Οι ανταμοιβές πιστότητας μπορούν να χωριστούν σε δύο υποκατηγορίες. Το σημείο του προγράμματος και των δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον παίκτη.

Στην πρώτη περίπτωση, κάθε φορά που στοιχηματίζετε σε περίπτωση που ο παίκτης κερδίζει πόντους, στο τέλος του μήνα μπορεί να εξαργυρωθεί με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, τα δωρεάν στοιχήματα. Στο δεύτερο-και σύμφωνα με τη συχνότητα των στοιχημάτων-η πλατφόρμα χορηγεί ένα μπόνους.

Δωρεάν Στοίχημα Μπόνους Κατάθεσης πλατφόρμα

Δωρεάν Στοίχημα Μπόνους Κατάθεσης πλατφόρμαΣε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες πλατφόρμες στοιχημάτων ανταμείβουν τα μέλη τους χωρίς κατάθεση. Το πιο κοινό μπόνους εγγραφής χωρίς κατάθεση προσφέρεται συνήθως αν παρουσιάσετε την πλατφόρμα σε φίλους, ή κατά την ολοκλήρωση ενός ID ή τα γενέθλιά σας. Ακόμη-ακόμη και αν”κατεβάσετε” αυτό το app bookmaker στο τηλέφωνό σας.

Προηγούμενο άρθροTipbet Αξιολόγηση
Επόμενο άρθροBwin Αξιολόγηση

Latest Posts

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...

Betshop Αξιολόγηση

Bet-κριτικές ομάδας του Hoven Betshop είναι ένα από αυτά τα...