Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό αθλητή σας για να Excel στην Επιχείρηση, τον αθλητισμό, και τη ζωή

Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό αθλητή σας για να Excel στην Επιχείρηση, τον αθλητισμό, και τη ζωήElite αθλητές ευδοκιμούν στην πρόκληση και τον ανταγωνισμό. Προσεγγίζουν την εκπαίδευσή τους σωματικά προετοιμασμένοι και διανοητικά στη ζώνη, και έχουν δεσμευτεί να συνειδητοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Οι ίδιες αρχές που καθοδηγούν την εκπαίδευση ενός αθλητή μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή, βοηθώντας σας να ορίσετε στόχους και να ακολουθήσετε μια καθημερινή ρουτίνα που υποστηρίζει το όραμά σας. Ακολουθήστε αυτά τα 5 συνήθειες των επιτυχημένων αθλητών να αξιοποιήσει την εσωτερική σας αθλητή, και να χρησιμοποιήσετε την ψυχική άκρη για να συνεχίσει τις νέες προκλήσεις για να πετύχει στην επιχείρηση, τον αθλητισμό, και τη ζωή.

Προσλαμβάνουν Κορυφαίους Παίκτες

Στην αναζήτησή σας για να γίνει καλύτερα στον αθλητισμό και στη ζωή, θα πρέπει να προσλάβει την καλύτερη δυνατή ομάδα που αμφισβητεί, που εμπνέει και σας ωθεί σε νέα ύψη. Ορίστε υψηλά πρότυπα και περιβάλλουν τον εαυτό σας με μέντορες ή “προπονητές” που είναι πιο γνώστες από τον εαυτό σας που μπορεί να σας καθοδηγήσει κατά μήκος του ταξιδιού σας. Προσλαμβάνουν κορυφαίους συμπαίκτες που έχουν τους ίδιους στόχους, και απαιτούν το καλύτερο από τον εαυτό σας και εκείνους γύρω σας. Εκτός κι αν είσαι ο Κόμπε Μπράιαντ, είσαι τόσο καλός όσο η ομάδα σου. Επιλέξτε τους φίλους σας με σύνεση, προσλαμβάνουν το καλύτερο προσωπικό, και να μάθουν από εκείνους που είναι πιο έξυπνοι από εσάς.

Γράψε το βιβλίο.Γράψε το βιβλίο.

Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν ένα σχέδιο δράσης. Έχουν έναν σαφώς καθορισμένο στόχο, ή σκοπό για το παιχνίδι, και έχουν καθιερώσει τις τελετές που θα εξασφαλίσουν ότι εκτελούν στα καλύτερά τους. Στο δρόμο για την εξεύρεση εσωτερικό αθλητή σας, θέτοντας ένα στόχο είναι το ισοδύναμο της τοποθέτησης φυσικού αερίου στο αυτοκίνητό σας. Έχοντας σκοπό είναι τα καύσιμα, αλλά τελετές — οι συνήθειες επαναλάβετε κάθε μέρα — είναι ο οδικός χάρτης που θα παραδώσει στον προορισμό σας. Κάντε μια λίστα με τα καθήκοντα που μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε μέρα που συμβάλλει στο όραμά σας. Αυτό είναι το εγχειρίδιο σου, ο χάρτης πορείας για την επιτυχία σου, οπότε ακολούθησέ το. Playbook σας γίνεται η κουλτούρα καθοδήγηση πίσω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή σας-καθιστούν πολύτιμη και απαραίτητη για τη λειτουργία σας.

Μην χάσετε το παιχνίδι

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί αθλητές περιστρέφονται τις μέρες τους γύρω από το να γίνουν καλύτεροι αθλητές-ακολουθούν το play book. Εκπαιδεύονται ειδικά για να βελτιώσει τους άθλημα, και να έχουν μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή και τον ύπνο πρόγραμμα που τους επιτρέπει να επωφεληθούν πλήρως από την εκπαίδευσή τους. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι πράξεις σου έχουν συνέπειες, και να δώσουν προσοχή σε παλιές συνήθειες που μπορεί να εμποδίζουν την απόδοσή σας και να σας αποτρέψει από την επίτευξη του στόχου σας. Μην χάσετε το παιχνίδι με τον ύπνο πολύ λίγο, πίνοντας πάρα πολύ, ή παραλείποντας να προετοιμαστούν για συναντήσεις-ειδικά όταν οι επενδυτές εμπλέκονται.

Παίξτε Τη Θέση Σας

Την ημέρα του παιχνιδιού, οι αθλητές γνωρίζουν το ρόλο τους και παίζουν τη θέση τους. Πώς μπορείς να το συσχετίσεις αυτό με τη ζωή σου;  Αξιοποιήσει τις δυνάμεις σας και να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο εστιάζοντας στις αδυναμίες σας. Αφιερώστε το χρόνο σας στη βελτίωση των ικανοτήτων σας και την αύξηση των γνώσεων σας σε τομείς που συμβάλλουν άμεσα σε αυτό που κάνετε καλύτερα. Αν έχετε ένα μακρύ, άπαχο σώμα και να απολαύσετε cross country running, μην χάνετε πολύτιμο χρόνο αγωνίζεται να γίνει ένας ανυψωτής δύναμης. Αν μπορείτε να κρίσιμη στιγμή τους αριθμούς όπως κανείς άλλος, αλλά να παγώσει μπροστά σε ένα ακροατήριο, είναι εντάξει για να αφήσει τους συνεργάτες σας να κάνει την ομιλία κατά τη διάρκεια σημαντικές συναντήσεις. Έχοντας μια ισχυρή ομάδα επιτρέπει σε διαφορετικούς παίκτες και ικανότητες να εργαστούν προς έναν μοναδικό σκοπό. Αγκαλιάστε τα φυσικά ταλέντα σας, και να προσπαθήσει να βελτιώσει σε ό, τι εγγενώς κάνει το καλύτερο.

Ό, Τι Κι Αν Γίνει, Πάντα Πήγαινε Σπίτι Ευτυχισμένος.Ό, Τι Κι Αν Γίνει, Πάντα Πήγαινε Σπίτι Ευτυχισμένος.

Οι μεγάλοι αθλητές θριαμβεύουν μπροστά στις αντιξοότητες και την αποτυχία. Οι στόχοι τους χρησιμεύουν ως το κίνητρο που τους εμπνέει για να προετοιμαστούν ανελέητα για ένα παιχνίδι ή τον ανταγωνισμό. Στο δρόμο για την εξεύρεση εσωτερικό αθλητή σας, θα πρέπει να βρείτε το σκοπό, το πάθος, την αφοσίωση και την κίνηση για να κάνει το όραμά σας πραγματικότητα. Elite αθλητές είναι αρκετά βέβαιοι να εκτελέσει, αρκετά ταπεινός για να προετοιμαστούν, και αρκετά παθιασμένοι για να συνεχίσω να παίζω — άσχετα με τις πιθανότητες.

 

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...