Τρόποι για να γίνει πιο διανοητικά σκληρή

Τρόποι για να γίνει πιο διανοητικά σκληρή“Οι μεγάλες ψυχές έχουν διαθήκες, οι αδύναμες έχουν μόνο επιθυμίες.”Κινέζικη Παροιμία

Ψυχική ανθεκτικότητα σημαίνει ραχοκοκαλιά, τόλμη, αποφασιστικότητα, σθένος, θάρρος, σθένος, σθένος, μόξι, νεύρο, επιμονή, ψήφισμα, πνεύμα, επιμονή, ανθεκτικότητα. Είναι η δυνατότητα να επιμείνουμε στην επιδίωξη ενός στόχου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστεί.

Εδώ είναι πέντε τρόποι για να γίνει πιο διανοητικά σκληρή πάνω και έξω από το γήπεδο.

1. Κάνε τα δύσκολα πρώτα.

Διαλέξτε το πιο αδύναμο σημείο σας και να εργαστούν σε αυτό πρώτα σε κάθε πρακτική. Επιλέξτε την άσκηση άρση βαρών που σας αρέσει λιγότερο και να το κάνουμε αμέσως. Διαλέξτε το θέμα που χρειάζεστε την περισσότερη δουλειά και πάντα να ξεκινήσετε με αυτό. Αν περιμένετε, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα θέλετε να εργαστείτε για την αδυναμία σας ή δεν θα δώσει την καλύτερη προσπάθεια σας. Όταν επιλέγουμε τα σκληρά πράγματα στη ζωή αναπτύσσουμε την ψυχική ανθεκτικότητα και η ζωή γίνεται ευκολότερη. Όταν επιλέγουμε πάντα το πιο εύκολο γινόμαστε πιο αδύναμοι.

2. Γίνε συγκεκριμένος.2. Γίνε συγκεκριμένος.

Αν θέλετε να εργαστείτε πάνω δύναμη του σώματος, σημειώστε τον συγκεκριμένο αριθμό των push-ups που θα κάνετε. Μετρώντας προς τα πίσω μπορεί να σας παρακινήσει να ολοκληρώσετε. Κατά την εργασία στα μαθηματικά, επιλέξτε ένα χρονικό όριο και τον αριθμό των προβλημάτων που θέλετε να τελειώσει σε αυτό το χρονικό όριο. Για τα γυρίσματα, να αποφασίσει πόσες βολές θα κάνει σε μια σειρά από διαφορετικά σημεία του δικαστηρίου, αν χάσετε περισσότερα από δύο βολές στη σειρά, sprint dribble προς τα κάτω και πίσω με το off-χέρι. Γράψτε τους στόχους σας και να τους βάλει κάπου που μπορείτε να τους δείτε καθημερινά.

Να είσαι υπόλογος. Αν εργάζεστε για το παιχνίδι σας, η στάση σας, ή οι βαθμοί σας έχουν κάποιον υπεύθυνο και σε περιοχές που είναι πιθανό να τα παρατήσει και να μην εργαστούν. Επιλέξτε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνεργαστείτε ή κάποιον που είναι μέντορας που μπορεί να σας διδάξει πώς να αναπτύξετε την ψυχική ανθεκτικότητα. Για παράδειγμα, στο χειρισμό μπάλα, ανταγωνίζονται ενάντια σε έναν καλό παίκτη για την υψηλότερη βαθμολογία, τότε όποιος χάνει κάνει ένα push-up. Κάντε ένα στόχο για να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο και να πάρει κάποιος που θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε.

4. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα.

Όταν η ζωή είναι σκληρή θέλουμε την άνεση και όχι την αλλαγή, αλλά και όσους έχουν μάθει το μυστικό της είναι διανοητικά δύσκολο να έχουν μάθει την άνεση τώρα να πω τον πόνο αργότερα, ενώ λίγο πόνο τώρα μπορεί να αποδώσει μια μεγάλη ανταμοιβή στο μέλλον. Ξέρουμε ότι δεν επιλέξατε το σωστό τρόπο για να χειριστεί τα προβλήματα μας όταν ψάχνουμε για άνεση στην αγνοώντας το πρόβλημα, να γίνει πικρό, χρησιμοποιώντας το κουτσομπολιό, ή απλά προσπαθούν να ξεφύγουν. Πρέπει να μάθουμε να ανοίγουμε με έμπιστο γονιό ή ενήλικα. Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε στους ανθρώπους όχι γι ‘ αυτούς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με θάρρος και καλοσύνη πριν γίνουμε πικρόχολοι και πικρόχολοι. Κάθε φορά που τρέχουμε μακριά από τα προβλήματά μας, περισσότερα προβλήματα ακολουθούν. Τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα θα γίνουμε πιο ψυχικά σκληροί και θα μπορούμε να χειριζόμαστε καλύτερα τα προβλήματα στο μέλλον.

5. Φύλαξε τις σκέψεις σου.5. Φύλαξε τις σκέψεις σου.

Ο λόγος που λέγεται ψυχική ανθεκτικότητα είναι επειδή αυτό που νομίζεις καθορίζει τον τρόπο που ενεργείς. Αν θέλεις να γίνεις πιο ψυχικά σκληρός, πρέπει να γίνεις σκληρός με το τι σκέφτεσαι. Κάποιες σκέψεις δεν πρέπει να είναι στο μυαλό σου. Αντικαταστήστε αδύναμες σκέψεις όπως, “δεν μπορώ, είμαι κουρασμένος, βαριέμαι,” με ισχυρές σκέψεις. Δεν άρεσε σε αθλητή η προπόνηση για την σεζόν του μπάσκετ. Την πρώτη φορά γύρω από την πίστα για ένα τρέξιμο κλιματισμού άφησε την αίσθηση εξαντλημένη. Η μέντοράς της ρώτησε τι σκεφτόταν καθώς έτρεχε γύρω από την πίστα. “Μισώ το τρέξιμο. Αυτό είναι απαίσιο. Θέλω να σταματήσω.”Παραδέχτηκε. Την επόμενη φορά γύρω από την πίστα, μέντοράς της ζήτησε να αλλάξει αυτό που είπε στο κεφάλι της σε, ” μου αρέσει να τρέχει, το σώμα μου είναι ισχυρή, αισθάνομαι μεγάλη.”Η δεύτερη φορά γύρω της τελείωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Είπε, ” δεν είχα ιδέα πόσο μεγάλη διαφορά είχε το τι πίστευα για το τι κάνω και πώς αισθάνομαι. Αν και δεν πίστευα ότι θα πετύχει, το έκανε. Ένιωσα υπέροχα .”

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το μπάσκετ και να βρείτε μια basketball camp επισκεφθείτε www.nbccamps.com. Το NBC Στρατόπεδα Μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη νύχτα basketball camp πρόγραμμα στον κόσμο και είναι ένα τμήμα της USSC Αθλητική Κατασκήνωση του Δικτύου.

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...