Στοίχημα Spread Point

Στοίχημα Spread PointΔεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο είναι το επόμενο πιο δημοφιλές είδος του στοιχήματος σπορ που μπορείτε να κάνετε. Είτε είστε ένας εμπειρογνώμονας sharp που συνθλίβει τα βιβλία ή ένα ολοκαίνουργιο παίκτη, σημείο διαδώστε τα στοιχήματα είναι πιο πιθανό πρόκειται να είναι ένα μεγάλο μέρος της νίκης σας στοίχημα στρατηγική. Στην πραγματικότητα, μερικές επιτυχημένες επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν αποκλειστικά σημείο στοιχήματα εξάπλωση τους στρατηγική νίκης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσει όλες Viewpointnigeria τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε για να καταλάβετε το σημείο spreads, κάνουν το σημείο εξάπλωσης στοιχημάτων, και ελπίζω να αρχίσει γυρίζοντας ένα ωραίο κέρδος τους. Θα ξεκινήσουμε με μερικές βασικές πληροφορίες για τους αρχάριους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του τι ένα στοίχημα spread σημείο είναι, πώς να κάνει ένα, πώς συνήθως πληρώνουν, και τα οφέλη από τη χρήση αυτού του τύπου του στοιχήματος.

Μετά από αυτό, θα μπούμε σε κάποιες βασικές και προηγμένες στρατηγικές των spreads σημείο στοιχημάτων για τους πιο έμπειρους αθλητές. Ανεξάρτητα από το πού θα πέσει στην κλίμακα δεξιοτήτων, είστε ελπίζουμε ότι θα πάρετε κάποια αξία από αυτό το άρθρο.

Αν είστε ολοκαίνουργια σε αθλητικά στοιχήματα ή είναι ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα, σας προτείνουμε την ανάγνωση του οδηγού από πάνω προς τα κάτω, καθώς τα τμήματα θα βασιστούν σε πληροφορίες από προηγούμενες ενότητες. Αν είστε ένας έμπειρος παίκτης ψάχνει για ένα συγκεκριμένο κομμάτι των πληροφοριών, μπορείτε να πηγαίνετε δεξιά μπροστά και προχωρήστε προς τα κάτω στο τμήμα ή στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε το σημείο εξάπλωση στοιχημάτων στρατηγικές.

Χωρίς περαιτέρω ado, ας άλμα στον κόσμο των στοιχημάτων spread σημείο.

Χωρίς περαιτέρω ado, ας άλμα στον κόσμο των στοιχημάτων spread σημείο.Τα παξιμάδια και τα μπουλόνια ενός στοιχήματος Spread σημείο
Πριν μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς να συντρίψει τα στοιχήματα spread point, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας διαβάζοντας αυτό πλήρως καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι ένα στοίχημα spread σημείο και πώς λειτουργούν. Ένα στοίχημα spread σημείο είναι ένα στοίχημα στο οποίο μπορείτε να στοιχηματίσετε ποια ομάδα πρόκειται να ξεπεράσει την αναμενόμενη απόδοση τους. Το αθλητικό στοίχημα θα θέσει μια γραμμή με βάση το πόσο καλά πιστεύουν ότι κάθε ομάδα θα κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε ποια ομάδα θα εκτελέσει καλύτερα από ότι καθορισμένη γραμμή.

Δεδομένου ότι δεν μπορούν να γράψουν “5 ή 6,” αποφασίζουν ότι νομίζουν ότι τα δελφίνια πρόκειται να κερδίσει από 5.5 πόντους. Αν νομίζουν ότι τα Δελφίνια θα κερδίσουν από 5.5 πόντους, αυτό προφανώς σημαίνει ότι σκέφτονται οι Jaguars θα χάσουν από 5.5 πόντους. Μια ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι με διαφορετικό αριθμό σημείων από ό, τι η άλλη ομάδα χάνει το παιχνίδι από. Αυτό θα πρέπει να είναι κοινή λογική, αλλά μερικές φορές βασικά πράγματα μπορεί να είναι σύγχυση όταν παίρνετε σε πολλές νέες πληροφορίες, έτσι θέλαμε να διευκρινίσει.

Έτσι, η γραμμή για αυτό το παιχνίδι θα μοιάζει κάπως έτσι.

Miami Dolphins -5.5
Jacksonville Jaguars + 5.5
Έτσι, η γραμμή για αυτό το παιχνίδι θα μοιάζει κάπως έτσι.Θα παρατηρήσετε ότι μία από τις ομάδες έχει το συν μπροστά από το σημείο εξάπλωσης γραμμή, και η άλλη έχει ένα μείον. Το σύμβολο συν δείχνει την ομάδα που είναι το αουτσάιντερ (Jaguars), και το σύμβολο μείον δείχνει την ομάδα που είναι το αγαπημένο (δελφίνια). Ο αριθμός μετά από αυτό, όπως έχουμε ήδη επισημάνει, είναι από το πόσα σημεία το αθλητικό θεωρεί κάθε ομάδα είναι είτε ένα αγαπημένο ή αουτσάιντερ.

Αν το παιχνίδι ήταν να πάει ακριβώς όπως το αθλητικό προβλέπει, τα δελφίνια θα κερδίσει κατά 5.5 πόντους. Τώρα, δεν υπάρχουν μισοί πόντοι στο NFL ποδόσφαιρο, οπότε είτε πρόκειται να είναι 5 ή 6 πόντοι. Θα μιλήσουμε για το γιατί χρησιμοποιούν μισούς πόντους στο σημείο εξαπλώνεται εδώ σε ένα λεπτό.

Όπως είπαμε, για να κερδίσετε ένα στοίχημα spread σημείο, θα πρέπει να στοιχηματίσετε στην ομάδα που ξεπερνά τα προβλεπόμενα αποτελέσματα τους. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να κερδίσει; Όχι! Το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να κάνει καλύτερα από την προβλεπόμενη γραμμή, και κερδίζετε το στοίχημά σας. Αυτό σημαίνει ότι μια ομάδα μπορεί να χάσει το παιχνίδι, αλλά μπορείτε ακόμα να κερδίσετε το στοίχημα spread σημείο σας σε αυτούς. Από την άλλη πλευρά, μια ομάδα μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι τους, αλλά μπορείτε ακόμα να καταλήξετε να χάσει το σημείο εξαπλωθεί στοίχημα.

Προηγούμενο άρθροBet365 Αξιολόγηση

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...