Βασικές Στρατηγικές Για Την Ανάπτυξη Του Αθλητισμού

Βασικές Στρατηγικές Για Την Ανάπτυξη Του ΑθλητισμούΤο έργο του κάθε διαχειριστή αθλητισμού είναι να αναπτύξουν τον αθλητισμό τους και στις δύο άκρες του φάσματος, σε επίπεδο βάσης και σε επίπεδο υψηλών επιδόσεων. Αυτό ισχύει σε οποιοδήποτε επίπεδο αθλητικής διαχείρισης. Ένα sport manager στο club επίπεδο πρέπει να εξασφαλίζει την επαρκή πρόσληψη των συμμετεχόντων, παρέχουν προγράμματα που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να ανθίσει, και να προετοιμάσει την εξαιρετική τους συμμετέχοντες για την εκπροσώπηση στο επόμενο επίπεδο. Ένα άθλημα διαχείριση σε εθνικό επίπεδο θα πρέπει να αφορά το σύνολο της συκκετοχής σε εθνικό επίπεδο στο άθλημα, τα μονοπάτια που μπορεί να βοηθήσει τους συμμετέχοντες που έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες για να ανέβουν, και τις ευκαιρίες που παρέχονται στο υψηλότερο κλιμάκιο των συμμετεχόντων για να ανταγωνιστεί στο διεθνή χώρο.

Εκπαίδευση προπονητών

Η πραγματικότητα για τη συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών είναι ότι δεν έχουν καμία προσδοκία ή την επιθυμία να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από προπονητής στο επίπεδο του απλού πολίτη. Η ευτυχία είναι απλά κρατώντας μια ομάδα μαζί και αποφεύγοντας το ξύλινο κουτάλι. Για τα άτομα αυτά, το εκπαιδευτικό σύστημα coach παρέχει ένα ονομαστικό επίπεδο πληροφοριών που επικεντρώνεται στην ασφάλεια και την ηθική προπόνηση πρακτική. Οι προπονητές σε επίπεδο βάσης είναι συχνά απρόθυμοι να πληρώσουν από τις τσέπες τους το τίμημα της συνεχούς εκπαίδευσης.Εκπαίδευση προπονητών

Για τους προπονητές που επιθυμούν να προχωρήσουν πέρα από τις ρίζες του χόρτου, η ανάγκη για εκπαίδευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Χρειάζονται πολλά χρόνια, ίσως μια δεκαετία, προτού αποκτηθεί επαρκής εμπειρογνωμοσύνη για να αναγνωριστεί ως κορυφαίος προπονητής σε επίπεδο βάσης. Για τα άτομα αυτά, το εκπαιδευτικό σύστημα πούλμαν συχνά δεν τους εξυπηρετεί καλά. Η επιτυχία ως προπονητής εμφανίζεται παρά το εκπαιδευτικό σύστημα προπονητής και όχι εξαιτίας του. Οι προπονητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημα αθλητικής ανάπτυξης θα εφαρμόσουν γενικά μια ποικιλία πρόσθετων μέτρων για την απόκτηση γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης. Τα μέτρα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

Self-study συμπεριλαμβανομένης της αγοράς των υλικών εκτύπωσης και βίντεο

Εργασία με έναν προπονητή μέντορα

Διορίζοντας τους εαυτούς τους για να προπονήσουν τις αντιπροσωπευτικές ομάδες

Παροχή και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων

Η συμμετοχή στον αθλητισμό αφορά την απόλαυση και η ποιότητα του περιβάλλοντος είναι σημαντική. Η κρίσιμη πτυχή των εγκαταστάσεων, ανεξαρτήτως εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, είναι:

Ποιότητα της επιφάνειας παιχνιδιού

Φωτισμός / φωταγώγηση

Η επιφάνεια του παιχνιδιού χρειάζεται όχι μόνο να είναι ασφαλής, αλλά και να εμπνεύσει τον παίκτη σε καλύτερα πρότυπα απόδοσης. Για το ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) παίκτης, είναι μια συναρπαστική αίσθηση για να περπατήσει έξω σε ένα όμορφο γήπεδο γρασίδι. Η μπάλα ταξιδεύει ομαλά σε όλη την επιφάνεια χωρίς απρόσμενα χτυπήματα και αποκλίσεις και αυξάνει την εμπιστοσύνη του παίκτη. Για τον εσωτερικό παίκτη, μια καλή επιφάνεια παιχνιδιού είναι ένα που είναι Αντιολισθητικό και σημάδια γραμμή είναι σε καλή κατάσταση και δεν προκαλούν ταξίδια και πτώσεις. Επιπλέον, τα άμεσα περιβάλλοντα της επιφάνειας παιχνιδιού πρέπει να είναι απαλλαγμένα από εμπόδια για την πρόληψη τυχαίων συγκρούσεων.

Ο καλός φωτισμός είναι επίσης ουσιαστικός είτε εσωτερικός είτε Υπαίθριος. Ζοφερός φωτισμός είναι επικίνδυνο και οδηγεί σε παίκτες που βλέπουν την μπάλα πολύ αργά ή όχι όλα.

Για τα εσωτερικά σπορ, μια άλλη εξαιρετικά σημαντική πτυχή των εγκαταστάσεων είναι ο κλιματισμός ή / και ο αερισμός. Αυτό είναι επίσης ένας παράγοντας ασφάλειας, καθώς και επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν περισσότερο και σκληρότερα.

Εκτός από αυτές τις πτυχές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ποιότητας περιλαμβάνουν:

  • Κοινωνικές περιοχές με φαγητό servery ή / και ποτά μπαρ
  • Καθαρές και τακτοποιημένες μεταβαλλόμενες περιοχές με τα ντουλάπια
  • Καθίσματα θεατών με προστασία από τον ήλιο και τη βροχή
  • Κατάστημα για αγορά, ενοικίαση ή/και επισκευή εξοπλισμού
  • Πάρκινγκ

Πρόσληψη συμμετεχόντων

Η στρατολόγηση είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα στον αθλητισμό. Σε επίπεδο Λέσχης, η πτώση των επιπέδων συμμετοχής μπορεί να σημάνει τον θάνατο μιας λέσχης. Τα μειωμένα επίπεδα συμμετοχής σημαίνουν μειωμένο εισόδημα για το Σύλλογο, απώλεια της θέσης στην κοινότητα και αδυναμία διατήρησης προγραμμάτων, εκδηλώσεων και εγκαταστάσεων.Πρόσληψη συμμετεχόντων

Σε εθνικό επίπεδο, το ποσό της κρατικής χρηματοδότησης μπορεί να συνδέεται με το επίπεδο συμμετοχής και την επιτυχία των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών συμμετοχής. Εάν ένα άθλημα έχει χαμηλά επίπεδα συμμετοχής και επιδεικνύει ανικανότητα να αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων, μπορεί να χάσει την κρατική χρηματοδότηση ως αποτέλεσμα.

Για τους λόγους αυτούς, οι διαχειριστές του αθλητισμού επενδύουν πολύ χρόνο και ενέργεια σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοβουλίες με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις, και ο ίδιος ο οργανισμός να κερδίσει αυξημένη συμμετοχή. Ποτέ δεν είναι εύκολο, διότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου όλες οι αθλητικές οργανώσεις συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό στην προώθηση.

Latest Posts

Στοίχημα Spread Point

Δεύτερο μόνο σε στοιχήματα moneyline, τα στοιχήματα spread σημείο...

Bet365 Αξιολόγηση

Bet365 κριτικές από την ομάδα bet-Hoven Δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις....

Magicbet Αξιολόγηση

Τι είναι ένα σύστημα στοιχημάτων χωρίς την κατάλληλη προσφέρει*,...

Μybet Αξιολόγηση

Η Mybet άλλαξε πολιτική για την προαγωγή. Τώρα όλες...

Vivobet Αξιολόγηση

Επιπλέον Vivobet προσφέρουν νέα μέλη, θα δώσει μια επιστροφή...